• G. Joe
    Na elöszedtem kedvetekért, 2 honapja nem látott barbimat. DoomFighter a neve ,és a landoron lakik.
    Fö skillje a ww, és egész használhatóra sikeredett.
    Sokkal több jo cucca van, mint amennyit felvehetne, igy most egy rögtönzött divatbemutatot tart.

DoomFighter

Igy néz ki a caracterlapja, egy viszonlag ütőképes öltözetben.

Karakterlap

Az Inventory eléggé tele van rakva, kizárolag skill csarmokkal és poison csarmokkal.

Poison csarm
    szintén

Kezdjük az egyszerübb cuccokkal. Egy használható kesztyü.

Hellmouth

Csizmaja természetesen a sorcrol már ismert War Traveller, vagy, wartravi.

War Travi

Amuletnek, most egy Mara's log a nyakán, ami mondjuk ugy hogy nem rossz.

Mara's Kaleidoscope

Néhány gyűrűje.

Bul-Kathos' wedding band
    Raven Frost
    Manald Heal

Övnek egy nagyon aranyosat hord, ami az mellett hogy jelentös life stolennel bir, még 15% dam. reddel is rendelkezik.
    Vagyis a bekapott fizikai sebzés 30%-át felfogja.

String of Ears

NA jöjjenek a "komolyabb" cuccok. Itt egyik sisakja, a másikat majd látni fogjátok a paladin fején.

Arreat's Face

Páncélja, ami az egyetlen igazán barbárnak készült páncél. Nagyobb defesek léteznek, de a gyakorlat szerint ez a legjobb.
    Amitöl a legjobb, az a 30% dam reduce.

ShaftStop

A PAJZS. StormShield, minden pajzsok atyja.Unique elite, oriási def, iszonyatos block rate, de amitöl ő a pajzsok királya az a 35% dam reduce.

StormShield MOnarch

ÉS most jöjjenek a fegyverek.Ez egy kardos barbi, tehát most csak kardokat mutatok.
    Majd a druidánál, és a paladinnál, láthattok Mace-t, vagy Axe-t.

Itt az a kard ami születése ota várt rá, hisz a nevét is rola kapta.
    Ez egyik kard a 3 elite Unique, közül, Doombringer a neve , és sokáig használtam.

DoomBringer

Ez a másik elite Unique kard a Light Sabre, dios szlengben ls.
    Sebzése nem a legnyagyobb ugyan, de iszonyatos gyors, Ignore Target Defense tulajdonsággal rendelkezik,
    és ami teljesen egyedi hogy elég komoly mágikus sebzést is ad a támadásodhoz.

Light Sabre

Ö pedig A KARD !!! a Diablo legbrutálisabb kardja, A FURY .
    Talán csak egy Jah runaval tunningolt Grandfather ami rá tudna venni hogy lecseréljem.
    Iszonyatos nagy sebzés, ignore target def és egyebek,nagyon gyors, és halálos.Természetesen, ehhez kell egy 3 socketes balrog blade, és 3 elég ritka rune.
    Kb egy honapomba tellett mire sikerült összeállitanom, mivel a jah runat égen, s földön sem leltem, hiába igértetem a csilagokat is érte.

FURY

Nos egyelöre ennyit a barbirol. Amennyiben tetszett az öszeállitás akkor jön a többi kari is, nem kevésbé jo cuccokkal.