• Árnyvadász
    Nem csodálom. Ez az egyik legjobb játék, aminek egyetlen hátulütője van: Függővé tesz! De megéri...

Ráadásúl single-ben! Holott ez kifejezetten multira készült. Ott már végleg annyi:)

Egy játékot nem tudok mondani ami ennyire lekötött volna. Mást nem is játszom mellette. És mindezt úgy, hogy most januárban vettem meg eredetibe!!! Hiszen ez a progi már majd 3 éves, illetve a kiegészítő az majd 2... És ennyi idő után is szép, jó és napokat ellehet vele tölteni. Akár fel sem áll az ember, csak inni (enni nem lényeg:) és dolgot végezni.

Az tény, hogy mikor végigtolja az ember és mondjuk eléri a 80-as szintet, utána már nem okoz valami nagy élményt (single), de az meg annyi játékidő, hogy ez legyen a legkevesebb.

De akkor meg ott a következő karakter... És ez így megy akár évekig... Ha meg van net, akkor meg a 80-ast is lehet vinni tovább, nem annyira unalmas.

Lehetőség az van benne. Nagyon durva. Pedig az egész egy egyszerű hack&slash és mégis micsoda tartalommal van felruházva!

Ez életem legjobb játéka, ez tény. Kár, hogy erre idáig kellett várni:) De most megvan és nem eresztem... DIABLO a KIRÁLY!