• Árnyvadász
    Nem feltétlenül igaz, hogy single-ben nem lehet jó tárgyakat találni!

Ugyanis én megtaláltam már három-négy készlet két-két darabját, sőt azt hiszem olyan is volt mikor a harmadik is meglett. És ezek a SET tárgyak már akkor is adnak plusszt ha kettő van rajtad belőlük!!! Nem fontos, hogy az összes meglegyen, bár az kétségtelenül úgy adja a legtöbb plusszt.

Csak kisebb az esély. De megfelelő MF-el, bőven találsz SET, UNIQUE tárgyat csak az a rossz (de ez multiban is így van) nem biztos, hogy tudod is használni, mert az éppen a másik kasztnak kedvezne és te pont nem azzal vagy. A multiban ilyenkor lehet cserélni a singleben sajnos nem:(

És MF nélkül is lehet találni jó tárgyakat. Max. kevsebbet. De talán ez sem örökérvényű törvény, mert ez a szerencsén is múlik. Ha mázlid van, akkor neked jobb tárgyaid is lehetnek, mint annak akinek magas az MF értéke.

Épp nemrég beszéltem telefonon az egyik barátommal. (Diablozik-szabadságon van) És most talált egy set páncélt a barbárjának, pedig neki kb. van vagy 40%-os MF-e. De nála dobta Mephi a 3 unique tárgyat egyszerre!!! Ő is jól halad. Már 61-es szintű és mesélte az értékeit, meg láttam is. Jó kis barbi az egyszer biztos.

Tény, hogy multiban a tárgycsere nagy dolog. Én találok valamit odaadom akinek kell, ő meg nekem ad olyat ami nekem kell, vagy ha SET-es a cucc, akkor megtalálja a kiegészítőjét és azt adja oda...

Ezért is vezetem be a netet. Kihagyhatatlan!:)