• Árnyvadász
    Mondtam, hogy a villámágot egy az egyben kihagytam. Csak a Static Field-en van pontom... 4 pont, de az elég, mivel nagyon ritkán használom. Eddig Hell Durielnél, meg most egyszer Mephinél és ennyi.

Teleport-ot sosem használtam. Sosem volt rá szükségem. Néha van olyan botom ami adott rá, és poénból elteleprotáltam ide oda, de ennyi.

Egyedül itt lenne hasznos, meg ha beszorítanak. De azt megoldom. Eddig az egész játék alatt (normal-nightmare-hell) egyszer szorítottak be. Nem sok.

Mephi az semmi. FO és 20 másodperc múlva már halott.

Egyébként meg az FO leszedi ezt a Tanácsost is, csak állandóan kell rá lőni, hogy ne tudja magát gyógyítani. Csak van olyan, amikor pont kifogy a mana és már alig van neki és akkor gyógyul vissza, amikor nekem már éppen visszaregenerálódna egy lövéshez. De már kitaktikáztam, csak néha gázos. Ez belefér.

Leteszek hidrákat, utána becsalogatom őket és jöhet az FO...

Teleportra majd teszek azért egyet, csak ugye a telekinézisre is kell, és inkább a fire mastery-t tuningolom. Eddig is megvoltam nélküle, bár tény, hogy rohadt rázós helyzetekben nagyon nagy segítség. De ahogy fentebb írtam, ilyen egyszer volt...