• Árnyvadász
    Tegnap hajnalban nekiültem Diózni... Hát Mephisto termében lévő unique tanácstag az nem semmi... Talán az egyik legkeményebb ellenfél. Vagy legidegesítőbb? Mikor már éppen kimulna, újragyógyítja magát. Egy ütése meg nagyjából padlószint, de ha nem is szépen levisz. Csak azért idegesítő, mert Mephit 10-szer lenyomtam, és őt mindig ki kell nyírni előtte. Sajnos a teleportos botomat eladtam, de végül is nem akkora baj.

Mephi baszik kidobni bármi értelmeset. Igaz a 10 run nem sok, de ezalatt egy unique kalapácsot dobott ki, mondjuk sokra nem megyek vele. Többet vártam tőle, majd még gyakom tovább.

Viszont van egy hidrás botom, ami 3-at ad erre a képességre és elkezdtem használni. Nagyon jó a hidra! Gyors, pontos csak hamar elillan. De kisegítőnek megteszi.

ACTIV árusától vettem potom 471.000 aranyért egy 657-es defense-et adó páncélt a barbárnak. Igy már kicsit jobb, bár ez még mindig nem túl biztonságos. Egyenlőre megteszi, de poén hogy nem szörny dob ilyen jó cuccot ki, hanem megvehetem.

Mephi nem egy nagy ellenfél. Csak az Orbjait kell kikerülni, mert az durvulens. De regeneráló elixírrel az sem nagy kunszt.

Mindenesetre kicsit csalódott vagyok Mephiben, mivel a 237-es MF-emre azért dobhatott volna valamit ki. Pénzt dob, meg kéket. Na ez nagy nulla. De mindenképpen megölöm legalább még 20-30-szor, csak előbb kitakarítom az ACTIV pályáit...

Kedvenc háziállatom Izual már várja a simogatásomat:)