• Árnyvadász
    Nahhh... Léptem egy szintet és volt néhány érdekes dolog is. Közben persze megindult egy amerikai támadás Irak ellen. Lehet elővenni a C&C: Generals-t, mivel újra időszerű lett. De nem akarok viccelni a háborúval, mert az komoly dolog. Véresen az.

Hell ACTI történetek:

És lőn teremtve jeges medve, aki fagyra immunis és egy ütéséből karakterem halálát okozá. Mi történt? Csak annyi, hogy egy cold immune mackó egy hanyag "menjél már innen" mozdulattal röpke 560-at levitt az életemből:) Kicsit morci lettem, de legközelebb óvatosabb leszek. Taktikáztam a meteorral, túl közel engedve hideg medvét és DEAD.

Na meg a Gonosz Grófnő... Az 1 méteren 4-et megy, olyan gyors, bár ritka nagy szerencsémre csak beijesztgetve felém rohan, aztán vissza a vérrel teli áldozati edényéhez, ahol előbb utóbb a meteor zápor halálát okozza. Mivel ő is immunis a hidegre. De közben azért rendesen MSLE a leányzó, viszont az oszlop az oszlop és mögötte megbújva kevésbé megy fel az adrenalin.

Na meg ez a Kovács gyerek! Ez csak fizikai immunis, de nagyon édes a fickó. Mivel a pályagenerátor épp úgy gondolta, hogy hátúlról lehet megközelíteni a szobát, ahol a Horardic Malus van, így Kovács Pistát előszőr észre sem vettem. HOL VAGY PISTA? Aztán megláttam, hogy bújik egy sarokban mozdulatlanul. Remek. Gyorsan felvettem a Malust, erre megindult, DE HOGY! Carl Lewist megszégyenítő sebessége persze édes kevés volt, hiszen a jól bevált FO letakarította a szinről eme gonosz teremtményt is.

Persze a boci feeling sem maradhatott ki (ennek köszönhetem az egy szintet) és meglepő módon, azért kaptam elég jó cuccokat is.

Bár ezeket nem ott találtam de nézzétek csak:

-Amulett mely +3-at a Paladin Harci Képességeihez. Combat Skills... Ez nagyon jó!

-Szintén egy amulett ami +22-öt ad az Erőhöz!! Nagyon tuti!

-És Charsinál Imbue-tam egy olyan sapkát ami etheral és lett neki egy 180-as defense:) Ez is dögös. Meg plussz egyéb tulajdonságai.

Ezen a szinten csak Andariel van még hátra, de ő még itt hellen is -50% fire resintance, szóval mehet kapálni a csaj.

Gyűjtöm az aranyat, van most 500.000, de kell is mivel ha felélesztem a lökött barbáromat az kapásból majd 50 rúgó, meg gazdag akarok lenni. Kell a pénz.

Amúgy megöltem a boci királyt, mert kétszer nekem elég volt kitakarítani a Moooo Farmot. Harmadik már unalmas lett volna. Egyébként is nightmareben voltam bocizni, majd Baal leölése után nem ölöm meg és akkor lehet lépkedni. Aztán irány a Bnet ezzel a Sorcival, hiszen single-ben én 70-80-ál nem akarok továbbmenni. Ha ez megvan, jöhet az amazon karakter, meg a lovagot is talán végigviszem, de ezt majd még meglátom. Inkább rámozdulok az Enclave-re, kell egy kis más is, nemcsak Diablo állandóan. De ettől még ez a legjobb.