• Árnyvadász
    Van benne valami. Ez a játék tök jó, mert nem kell azon rágódni, hogy na már megint ennyi ram, meg ilyen vga kártya, meg olyan processzor kell, mert ez nem fut, meg az nem fut. Ez az egyik jó dolog. A másik meg a hosszú és tartalmas játékórák. Nekem ezek a játékok jönnek be a legjobban. Annak nem sok értelmét látom, hogy fent van egy progi 2-3 napig és ennyi. És ebből kipróbálok mondjuk 10-15-öt.

Amikkel éveket játszottam, de még ennyire nem is voltak jók: Panzer General 1-2, UT (Single és LAN), Red Alert, Fifa 96, NBA és NBA98, CS (de ezt csak LAN-ba)...

Diablo a legjobb. Még a Warcraft III is "csak" 1-2 hónapig tudott lekötni. Érdekes mert régebben én is ettem a játékokat. Minden újat egyből kipróbáltam, de egy idő után meguntam. Szeptember óta pedig csak a Diablo létezik... Érdekes egy játék.... Full függő lesz aki belemerül az egyszer biztos... De én örülök neki. És nagyon remélem, hogy majd lesz harmadik rész is, de ráér 2 év múlva is, csak legyen és remélem az is ennyire igényes lesz.. Lehet akár 3D-s is csak tényleg ott legyen a szeren. Bár a 2D-s is jó lenne, szerintem azok sokkal jobbak. Enclave-t igaz nem próbáltam... Csak olvastam róla. Ha abba beletettek volna egy Dio szerű rendszert, akkor most az lenne az etalon. De a cél egy egyszerű üsd - vágd játék készítése lett és annak jó. Grafika miatt kifogom próbálni, de lehet hogy 1-2 óra múlva uninstall és folytatom a Diot... :)