• Árnyvadász
    Igen, ettől félek én is. Nekem már 6-7 rush is elég, utána már megyek tovább... De csak Mephistonal eljátszok mondjuk egy 20 rusht csak lesz valami. Csak tényleg azt vettem észre, hogy az 5-ik rush után már csak pénz jön. Az első rush jó, a második jobb, a harmadik is egészen jó, a negyedik már átlagos, ötödik már semmi különös, hatodik ugyanez. Volt olyan is, hogy az ACTV jégbarlangjában volt 12 rush-om, a rejtett kincses oszlopnál, de egy idő után már szörny se jött. Tehát azért be van ez lőve... Meg annyi unique tárgyat találtam ott, hogy a progi egy jó ideig (Baal-ig) nem adott semmi érdemlegeset. Szóval van korlát, ami véleményem szerint jót tesz a játékmenetnek. Menned kell tovább, hogy jobb cuccokra lelj... HELL DURIELTŐL nagyon tartok... 48000 élete van. SF-el lemegy a felére, de utána a Blaze-el egy halál unalom lesz mire kifekszik. :( Vagy full Rejupotion és meteor.... De utálom azt a dögöt. Sorcira érvényes.... De ha amazont választok, azzal is nagyon ideges leszek már látom....:( DURIEL! Oda mindig nagy levegővel megyek le... Lehet barbárra kéne váltani majd? :DD