Nos. junik coccbol sosem lesz 3 socket. Azt félre olvastad.
2 modon tehetsz socketessé egy kardot.
1. Act5 1 quest, shrenk leölése után LArzuk bármilyen tárgyba tesz socketet.
Az hogy mibe mennyit a több dologtol függ. A normal tárgyba általában maximum socketet. Annak hogy melyik tárgyba hány socket a max, annak néz utána. Rarebe kevesebbet rak, párszor probálltam minden alkalommal 1 socketet adott.
Junik tárgyba pedig minden esetbe csak 1 socketet rak.
2. mod a socketeléshez.
horaldic cube, bele 3 chipped gem, és a kard igy a kard 3 socketes lesz minden esetben, és véletlenszerü mágikus tulajdonságokat kap. Lehet hogy csak +1 damot, de lehet belöle cruel kard is ami nagyon brutális. Szintén megvan hogy milyen kardokbol lehet cruel pl. Javaslat, gyüjts egy zsák chipped gemet, és keress egy colossus swordot, (csak hell act2-töl eshet) majd állj neki probálkozni.
Sajnos ez a megoldás csak normal(fehér), magic(kék) és etheral(szürke) kardoknál müködik. A kard minden esetben elveszti az elözö tulajdonságait.
Higyjél nekem, MEfi a tuti, pár ezret letoltam már, viszont ahhoz hogy az mf-ed érjen valamit minimum 3-400-at el kell érned.
Hell mefi kb 50 körböl mondjuk 400mf-el kb 1-2 nagyon jo cuccot ad, és jopár közepest. Dioban nagyon nagy hangsuly van a cucckeresésen, és az mf-en. Pár kör nem mérvado.