• Árnyvadász
    Szia!

A csicskával teljesen egyetértek. Valóban az ACTII-be választható a jobb, vagy az íjászlány is ok még.

De ez a Mephisto dolog fura. Nekem semmit nem adott ki amikor meghalt, vagy szörnyen gagyi dolgokat. Volt úgy, hogy még ritka (rare) tárgyat se! Pedig háromszor egymás után leöltem. A végén már csak pénzt dobott.

Én úgy vettem észre, hogy ezek dobják a legjobb cuccokat:

-Waypointokhoz közeli unique szörnyek vagy championok... Akik egy mentést követően ismét ott vannak a helyükön..

-Rejtett kincses oszlopok elfordítása után megjelenő unique szörny vagy szörnyek...

-Diablo, bár dobhatna jobbakat is, azért nem rossz...

-Baal, a legjobb... Ő szinte minden legyakásnál kidob unique és rare tárgyat, meg set-est is dögivel...

Ahogy észrevettem, kb. 4-5 rush után már csak pénzt és italokat meg gagyi mágikus tárgyakat dobálnak ki az előbb említett szörnyek, démonok. Tehát kb. ennyiszer érdemes lemenni hozzájuk.

A Blizzard oldalán még Blood Ravent is megemlítik, mint kidobót, de nekem ő sose dobott ki semmi értelmeset. Azt hiszem egyszer!!! volt, hogy rare tárgyat adott... Nem valami sok, és az sem volt egy nagy szám.

Mephisto-t természetesen kipróbálom Hellben sokszor, mivel hozzá könnyen lelehet menni, viszont épp emiatt sokszor is voltam nála, de nulla az ürge... Szinte semmit nem dob ki. Na mind1. Majd hellben talán jobb lesz, de én ezt tapasztaltam amit leírtam, és ez normalban és nighton is ugyanúgy volt. Pedig az MF értékem közben még növekedett is. Bár az is igaz, hogy mostanában már kivételes unique tárgyakat kaptam. Pl. a necro kaszát most néztem meg a blizzard olalán és az már exceptional, szóval kivételes unique kasza. Rettentően brutál... Kár, hogy a nekrómat nem vittem tovább... De találtam egy tőrt is, ami szintén nekrós és írtó kegyetlen:)

Csicskából meg majd meglátom milyet fogadok fel. Egyenlőre marad a barbár (néha felélesztem, néha nem), mert most olvastam, hogy meglehet socketelni a kardját (unique-ot is!) és akkor 3 socketes lesz, amibe tudnék pakolni dolgokat, úgy meg talán nem hal meg annyiszor. Meg sajnálom eladni a cuccokat amik nála vannak, ha kirugnám.

Amit írtál, meg megfogadom. Átadom a cuccokat egy másik szingli karakteremnek csak előtte hazaviszem azt a dll-t. Mert tényleg nincs szívem eladni őket és a hely bizony nagyon kell az én sorcis cuccaimnak. Ez viszont jó megoldás és legalább hátha összejön az a set egyszer:)