• Árnyvadász
    Udv minden kalandornak Menedékfölde zegzugos tájain!

Varázslónőm elérte a LvL60-at. Átmentem Hell-be és szerintem az egyik legváltozatosabb és legjobb játék itt van.

Mennyi minden történt már:)

Találtam kb. 15 újabb unique cuccot, volt Baalrun, Diablorun, Unique monszta run a rejtett kincses oszlopoknál... Hmmm....

MF-em elérte a 200-at, de itt hellben azért inkább az ellenállásokra megyek rá. Ami sokkal jobb még most is, mint Night-ban volt anno, mikor az ACTI-ben tébláboltam.

Static Field-en is van 4 pontom, mit ne mondjak nem egy rossz varázslat... De csak ritkán használom. Csak ha nagyon kell.

Forzen Orb! Már 23 pontom van rajta:)) Mivel a botom ad +1 a fagy képességekhez és +3 a Fagyos Gömbhöz (FO)...

Találtam olyan unique kesztyűt ami 40%-al felnyomj az aktuális mana értékét. Igy elértem a 900 mana ponot:)) De nem használom, mivel van egy másik unique kesztyűm is ami viszont 25%-os mana regenerációval rendelkezik és az még ad +1-et a tűzképességekre. Ezzel elég az 530 mana is. Hamar visszatöltődik. Életem az 600 körül van, így már nyugodtabban alszom:)

Nagyon durva dolgokat találtam. Nekronak olyan kaszát, hogy csak néztem... +3 a nekromanta összes képességeire, 51-96-os sebzés, nagyon gyors támadási sebesség, 134-234-es tűzsebzés!, semlegesíti a célpont védelmét, gyógyulását akadályozza stb.... Amazonnak is találtam durva dolgokat, azt eltettem, ha amazont idndítok, akkor átadom neki. Igaz 42-es a szintkövetelménye, de sebaj.

Hell-en príma a játék! Egyáltalán nem nehéz, inkább élvezetes. Nightmare nekem nehezebb volt az elején. Most már elég magas szintű vagyok és könnyebb így.

Felfogadtam Barbárt is, de nem egy nagy szám, mégha 56-os szint is. Sokszor meghal és csak a pénzem megy el rá. Egyedül is elég erős vagyok. Amikor Night ACTIII-ban jártam, akkor fogadtam fel Normal ACTV-ös Barbárt, de az nagyon nem jött be. Majd mikor Night ACTV-be értem kirúgtam és lecseréltem egy ottani Barbárra. Kapott is kapásból három unique cuccot a srác, de így is sokszor meghal és elissza előlem a potionokat:) Azért néha visszaélesztem hadd fejlődjön, de túl sok értelme nincs. Ha valaki villámra immunis, az halott, ugye FO, ha tűzre akkor ugyanez, ha fagyra, akkor ott a meteor-om, amivel el kell egy kis ügyesség, de az is takarít rendesen. Azt hiszem rámegyek a tűzmesterségre mégjobban az FO már hamarosan végleg max. lesz, mert nem elég a meteor. Hidra is kell meg a Blaze, meg az FW is. A villámágról meg ott a Static Field és az jól jön ha felezni kell az ellenfél életerejét. Ez kb. 2-3 másodperc alatt meg is van:) rulez!

Eddig a legtöbb unique cuccot az ACTV jégbarlangjában szedtem össze. Ott vagy 8-at! De Baal is szépen dob, meg Diablo se rossz. Kiváncsi leszek a mostani tehenes pályára, mivel 200-as MF-el szerintem már jó eséllyel jönnek az über cuccosok.

Zsír ez a program nagyon! Ja igen, összejött egy set tárgyból 3 két darab, már csak kettő kéne még, de annyi helyet foglalnak el, hogy inkább eladtam. Lehet meg lett volna a másik kettő, de mind1.

Na megnézem ezt az Enclave topicot... Kiváncsi vagyok miket írnak még róla....

Hali! Champion Elda rulezz:)