• Árnyvadász
    Tegnap nem tudtam játszani hőn szeretett Diablommal ezért:

Lenne egy kérdésem:

Amikor elkezdtem a játékot a Sorcimmal a harmadik küldetés után ACTI-ben Kashaya adott egy íjásznőtt mellém. Egészen Durielig velem volt, aztán amikor ott kifektette az a hernyó, már nem élesztettem fel többet. Viszont G. Joe hatására most felfogadnék egy Barbárt az ACTV-ből, mert sokkal jobb egy kisérővel harcolni, mint nélküle. Azonban úgy emlékszem, ha az ACT-okban odamegyek egy kapitányhoz, akinél zsoldost lehet felfogadni, akkor csak az az opció jelenik meg, hogy feltámasztás és az új zsoldos felvétele nem. Nem emlékszem pontosan ezért kérdezem. Mert nagyon bebaszna, ha csak őt tudnám feléleszteni, mivel nem akarok íjászt magam mellé. Elég volt már. Barbárt szeretnék. Neki a cuccokat át tudnám adni és igen erős lenne.

Szóval az a kérdésem, hogy lehet új bérencet felfogadni, vagy nem? Ráadásúl én azt az íjászt is kaptam a küldetés miatt, nem felfogadtam. Remélem lehet, mert ha nem nagyon szomorú leszek. Ezt írja meg valaki.

Azt tervezem, hogy visszamegyek normal ACTV-be ott felbérelem a barbárt és folytatom vele a Night ACTIII-at. Nem akarok várni Night ACTV-ig a barbárra. Azt akarom, hogy mire oda jutunk, már fejlődjön.