-
Árnyvadász #2961 Nézd ez attól függ. Nekem ezzel sosem volt gondom. Ha ki is fogytam, vagy megittam egy mana potiont vagy vártam egy pár másodpercet és újra volt manám. Amúgy meg 525 manapontom van jelenleg és ez igen ritkán fogy el. 44-es a Sorcim jelenleg. Természetesen teszek a Warmth-ra még egy pár pontot, mert fontosnak tartom, de annyi minden másra is kell, hogy háttérbe szorul egy darabig biztos.
Ráadáúl ha felfogadom a barbár harcost, akkor még kevésbé fogom fogyasztani a manámat, mivel elég egy FO és a többit már elintézi ő maga. Eddig egyedül mászkálva is 3 FO-nál már mindenki fekszik, nem is kell bevetni semmi mást. Ha pedig unique szörny vagy act boss jön, akkor meg ott van a regeneráló elixírem és ha lemegy a mana fullra, csak egy katt és máris újra töltve vagyon.
Az is elképzelhető, hogy egy idő után teszek regenarate cuccokat (skull) socketes tárgyakba és akkor az plusszba növeli a manám újrafeltöltését.
Én örülök neki, hogy neked 20-as van és ez nyílván tökéletes arra, hogy kevés manából is remekül tudsz varázsolni. Igy az életerőre több pontot tudsz elosztani, amikor szintet lépsz. Ez lehet jó ok, hogy kimaxold a Warmth-ot. Egyébként nem éri meg. Ha magas szinten leszek, mondjuk kb. 70-es, akkor biztos növelni fogom jelentősen, mert addigra bőven kilesznek maxolva azok a támadóvarázslataim, amik igazán kellenek és a rakjunk még valami értelmesre címszó alatt, mehet oda a pont.
Tehát én későbbi szinteken fogom növelni. A játék elején növeltem, aztán leálltam vele és a támadóvarázslatokat fejlesztettem. És tökéletesen bevállt a dolog.
Viszont ez a túl sok életerő, ha arra raktál, mert így lenne logikus, szerintem csak egyedül Duriel-nél jöhet jól, meg a messziről támadó varázslóknál, plussz az MSLE típusú szörnyeknél, bár azoknál tök mind1 mennyi a HP-d (életerő), mivel egy pamacs 1000-et is benyom, annyi meg biztos nem lesz egy jó darabig. Távol kell maradni. Nekem az életerőm 412-es az itt bőven megteszi.
Majd lesz még több is, de igazából csak a biztonság kedvéért rakok rá. Ha szintet lépek a mana az első mindig. Erő pedig max. 80-as lesz, de az is sok már. Dexterity-re meg nehogy rárakj egy pontot is, mert totál felesleges. Védelem varázslónőnek elég ha van valamennyi, de azt átütik úgyis ha közelmerészkedik valaki, de mire a másodikat ütné, már hulla:) Közben persze le is fagyott a szerencsétlenje. Shiver Armor kötelező.
Azért az emberben ott lakozik a kiváncsiság kisördöge és nagyon tuti lehet az a 20-as Warmth. Elképzelem, ahogy szinte egybő kúszik felfelé a mana az üvegcsében. Hamarosan nekem is lesz szerencsém megtapasztalni, ha nem is 20-as, de legalább 10-es szinten:)