• Árnyvadász
    Huhh.. Ez igen szép leírás lett! Azt hiszem akkor az FW-t elfelejtem. Marad a meteor tápolása. És a Frozen Orb-é. És elkezdem rakni a pontokat a Static Fieldre. Ha egyet rárakok, kapásból kettő lesz, mivel +1 to all skill-es a botom. :) Egykezes persze. Másikban pajzs van. A fireball-ra ment el sok pontom, de a játék normal szintjét azzal takarítottam ki. Csoportos sebzése, és a delay nélkülisége nagyon jó volt. Bár most is lehetne használni, mivel azért 160-at besebez, de sokáig kell lőni vele az ellent és rohadt sok manát eszik így, bár az is igaz, hogy ez most nem lenne akadály. Mivel 525 körül mozog a jelenlegi mana mennyiségem. Az meg elég:) Jelenleg. Az életerőm meg 412... Dexterityre egy pontot sem raktam. Erőm meg 70-es. Az kb. jó is. Amit kell azt fel tudom venni.

2-3 nap alatt az azt jelenti egy nap egy fokozat. Ezt meg lehet csinálni. Régebben én is szörnyülködtem, hogy az istenbe lehet ez megcsinálni, mikor én már majd egy hete nyomom a Diot és csak ACTIV-be vagyok:)

ACTV először pl. majd 10 órámba telt. Másodszori nekifutásra már csak 2,5 --- Tudja az ember mit merre hova és lehet haladni. 3 nap, napi 18-19 óra Diablozással meg lehet csinálni. Mondjuk én maradok egyenlőre az egy hét egy fokozatnál. Munka mellett ez elegendő...