• Árnyvadász
    Oké rendben! Feltétlenül kérdezek ha van valami.

Amúgy a következőkre tettem:

Warmth 6 pont /majd teszek még rá...
    Firewall 2 pont /erre rakok feltétlenül.
    Fireball 12 pont /erre nem.
    Meteor 14 pont /erre még egy párat.
    Shiver Armor 3 pont ez elég. Mindig ez van fent.
    Blizzard 5 pont /erre egy párat még.
    Frozen Orb 6 pont /ezt maxra kinyomom.

Nem szórtam el a pontokat. Igazából a FireWall-t hanyagoltam, de a meteort jobbnak éreztem, egészen idáig. Most jöhet az FW. Meteor már így is elég erős, hiszen 600-at sebez a becsapódás és másodpercenként 200 fölötti a tűzsebzés. Szépen kigyakorlotam már, és az FO-val halálos elegy.:)

Villám ágat egy az egyben kihagytam, de a Static Fieldre teszek hamarosan és elkezdem tápolni. Igazából a villám ágon ez és a TS ami felkeltette az érdeklődésemet. A Nova-t sajnálom, mivel a Frost Nova nagyon bejött a játék elején, de annyira gyenge a sebzése, hogy már a normal közepénél is hanyagoltam. A Nova meg elég erős, hozzá képest. Daráló, ahogy nevezik. Az Energy Shield nem egy nagy szám. Néha esetleg jól jöhet, de csak Duriel az aki az egész Diablozás alatt közel kerül úgy isten igazából az emberhez és akkor jól jöhet a manából való levonás, bár ott meg nem azt kell használni és a Blaze meg eleve kizár mindent, mivel ott az 100%-os taktika. Mégha hosszadalmas is. Amúgy nem éreztem a villámág hiányát és amúgy sem tetszik, hogy a villámsebzés minimuma 1... Ez elég aggasztó. Bár megy ez feljebb, de Hell-en véleményem szerint a Static Fieldre mindekképen szükség lesz, a többit nem éri meg már most tápolni. Az megy úgyis az FO, FW.. stb-re...

Én jég-tűz mágust akartam csinálni. Eddig bejött. Baal-ig most megint sétagalopp jön, hell-re meg felkészülök.

Fire Mastery 3 pont erre rakok még.
    Cold Mastery 2 pont erre nem rakok többet.

Ha indítok legközelebb varázslónőt, akkor rámegyek a Charged Bolt-ra és a Nova-ra, plussz Static Field és TS-re. Másik meg lesz a tűz ág. Mondjuk. Igy nem lesz annyira monoton sem az újra végigvitel egy varázslónőkarival.