Árnyvadász#2931
Ilyen cuccokat kereskedőknél is lehet venni. Én pl. a kesztyűmet meg a lábbelimet is ott vettem. Egyik 29%, másik 13%-os MF-el rendelkezik. Sisakot, azaz maszkot meg találtam. 3 socketes és tettem bele topázt. Az ad MF-et. Érdemes azt csinálni, hogy 3 ugyanolyan csiszoltságú fokú topázt beleteszel a Horardic Cube-ba és transmutálod őket. Kapsz egy egyel jobb csiszoltságú topázt. Ha ez eléri a flawled vagy a perfect szintet, akkor belehajítod a sisakba, páncélba (lehetőleg három seocketes legyen!) és már van is egy rendes MF-ed. Aztán így már van esély, hogy egy unique cucc, amit találsz alapból ad mondjuk 40-50MF-et. Bár egy druidánál nehezebb ügy, mivel ott a közelharc miatt az attack rating és az életerő, meg az ellenálások is fontosak. Jól meg kell gondolni melyik követ, vagy rúnát mibe pakol az ember. Sorceresnél ez annyira nem vészes. Ott jobban lehet menni az MF-re. Nekem most 100 körüli, amivel már elég jó eséllyel találok unique cuccokat, persze rare és set is jön dögivel. Magasabb szinten meg egyre több MF-em lesz. De azért ettől függetlenül is fogsz találni nagyon tápos cuccokat is. Unique-ba az a gáz, hogy nem mindig tudom használni igazán. Inkább a harcos karaktereknek lenne jó amiket kapok, de azért hordom egy darabig őket. Eddig egy kesztyű volt a legjobb... Meg találtam pont ahol most járok az ACT III-ban egy nagyon zsír kardot, sajnáltam is, hogy varázslónővel vagyok. Life stolen 13% és sok egyéb nyalánkság. Na lehet felteszem majd azt a dll file-t, ami karakterek közötti tárgycserére jó single-ben. Már leszedtem, csak nem akarok nagyon cheat-elni. Azt odaadom a lovagomnak:) De majd alszom rá egyet.