• Árnyvadász
    Meg három rúnakövet: Amit ha Ral, Ort, Tal sorrendbe raksz bele egy három foglalatos pajzsba, akkor minden ellenállásra ad 54%-ot, ami már nagyon jó!

Egyébként utánaolvastam és azt írja a Blizzard hivatalos oldal, hogy el lehet rontani a küldetést és akkor újra meglehet próbálni. De azt nem írja, hogy mitől lehet elrontani.

1. Gondolom időre megy. Hamar ki kell szabadítani őket...
    2. Szörny bejut a cellába és legyakja a barbárok egyikét? Ez csak gondolat.

Viszont azt is írja a hivatalos oldal, hogy nem kötelező megcsinálni a küldetést. Azonban a három rúnakő szerintem ér annyit, hogy érdemes foglalkozni vele.

Nem tudom mit ronthat el a barátom, de már egy szintet is lépett annyiszor próbálta megcsinálni és mindig elbukta. Ilyenkor ment és újra beadja neki megcsinálandó feladatként. Megint kiszabadítja őket, de megint semmi. Bár mondta, hogy volt olyan mikor egy szörny bement a cellába... Szerintem a gyorsaságon lehet a hangsúly. Minél előbb kell kivinni őket, mert egyébként nem adja meg, de igazából fogalmam nincs mitől függ. Nekem sikerült megcsinálni eslőre. Aki esetleg találkozott ezzel a problémával az írja meg. Előre is thx..

Laale neked is thx.. De ezzel még nem lettünk teljesen okosabbak. Azért köszi:)