-
Árnyvadász #2923 Gyerekek! Megvan a megoldás Duriel ellen!!!!
Varázslónővel a következőt kell tenni:
(Én is kételkedtem benne de aztán beváltotta a hozzáfűzött reményeket.) És ezuton is szeretném megköszönni az internetcímet G. Joe-nak! //www.diabloii.net-en volt a leírás//
Tehát: Blaze-t varázsolunk és GYALOGLUNK! Igen gyaloglunk és nem futunk! Hiába fagyaszt le Duriel és hiába megyünk az orra előtt szinte, NEM TUD MEGÜTNI! Ő pedig folyamatosan a Blaze (Tűzvész, ami a lépéseid nyomában keletkezik) vonalában halad. Folyamatosan sebződve. Igaz hosszú az idő amíg kifekszik (Blaze szintjétől is függ), de gyakorlatilag 100%-os biztonságban vagyunk és ha esetleg el is talál (nagyon ritka) máris gyógyítsuk magunkat. Ez tuti nyerő taktika! Ráadásúl úgy is bejött, hogy egyszer meghaltam (mert egyszer leCHARGEolt a rohadék és kapásból feküdtem, majd 330-as sebzést bekaptam vagy többet) és utána mentem le úgy, hogy fel sem vettem a testemet és a teljesen csupasz karimmal Blaze-el megfektettem! Tehát abszolult biztos a dolog.
Az előző taktikám a következő volt és ment, de kicsit körülményes:
4 soros öv és minden slotjában Regeneráló Elixír. Ez viszont sok idő mire összeszedi az ember és a Horardic Cube-ban is állandóan transmutálni kell a 3mana+3healing, esetleg egy gem, akkor full italt kapunk.
Mikor ez megvolt, lementem és odaálltam elé, gyorsan elé, nehogy leCHARGE-oljon. Ezután meteor, aztán amíg késlekedik a következő, gyorsan tűzfal, aztán megint meteor és így tovább. Ez is megoldás, de a Blaze sokkal jobb. És nekem nincs is tuningolva nagyon, mivel a Blaze-en 2 pont van, a fire mastery-n 3. kb. 45-50-et sebez, de még így is a legbiztonságosabb megölési módszer a varázsónőnek a Duriel elleni harcban.
Kipróbáltam jégvarázslatot is Duriel ellen, de az hatástalan, ahogy írtátok lejebb. Ezt köszönöm is.
Megint találtam egy Unique tárgyat. Ez egy páncél aminek 243-as a defense, plussz találtam egy etheral csontpajzsot is, aminek 173-as! a defense. Gyorsan fel is vettem őket és így a 440-es védelmem felugrott 741 körülire. Gondoltam most überfasza csaj vagyok, DE amikor a kis fúvókások is simán megütöttek, úgy gondoltam vissza az egész és továbbra is ejtem a defense témát. Varázslónőnek valóban nem igazán kell. Eddig sem ütöttek meg, ezután sem fognak. Csak már jól esett látni egy normálisabb defenset rajtam, de nem ér semmit.
Duriel-t kétszer öltem meg, mind a kétszer kidobott set tárgyakat. Köszönhetően a 100 feletti MF értékemnek. De sajnos nem igazán hasznosak, pedig nem rossz egyik sem. De egybe lenne az igazi, de azt meg single-ben szinte lehetetlen kikeresni.
Most a főtanácsosokkal harcolok. Normálon egy fantasztikus élvezet volt velük harcolni és könnyen is ment. Nightba már mazohizmus:) Durvák, pláne ha befigyelnek a még ki nem írtott jégvarázsázslónők is, akik Blizzardot nyomnak előszeretettel. Én attól meg fekszem, mint a borz, mivel mínusz 10-en van a cold resistem. Szépeket haltam ott meg. A játékban ezidáig meg sem haltam... 1-2 szer figyelmetlenségből. Itt 4-szer is. Mind1... Tapasztalat persze ugrott, majd felveszem a jégellenállást adó pajzsomat. De az ott akkor is nagyon durva... És milyen gyorsak is! Rohadékok...
Jelenleg 44-es szinten vagyok, Mephisto és a Durance of Hate van előttem. Keményedik a játszma. FO, FW, Blaze, Static Field, ezekre akarok most pakolni. Meteor egyre lasúbb, de azért igen jól jön, bár én szinte kizárólag a Frozen Orbot használom. Az takarít ahogy kell...
Ja igen talátam egy gyűrűt is... Végre! Mondhatnám. +68 mana, ez önmagáért beszél.. :)