Árnyvadász#2766
A Cold Mastery-re 2 pontom van. Egyet én raktam rá, egyet a +1 all skill-es cuccom. Többet nem is tervezek. De azért köszi, hogy szóltál. Fontos tudni mit, merre, hova...
Inkább a frozen orb-ot tápolom, mert az nagyon takarít:) Meg majd a meteort is kell, mivel hamarosan jön Duriel... Ugye a villámágat azt kihagytam.
Ez a magic find igen érdekes. Törekednem kell rá, mert nagyon szeretnék unique cuccokat. Csak egyenlőre jó, ha összehozok belőle 50%-osat... A horardic cube-ban szoktam 3 követ egy jobbra transzformálni, csak még nincs olyan sok... De észnél kell lenni, mert az ellenálások is kellenek. Mondjuk azzal most semmi gond. Nightmare-en is 50-60 körül mozognak. Attól függ mi van rajtam.
Meg van 437.000 aranyam.. Szerinted megéri gamble-zni vele? Mert régebben csináltam, de nem valami jó cuccokat adott a kereskedő. Ennyi arany meg felesleges már nekem. Nem szoktam semmit se venni, mert nincs olyan, ami nagyon megérné.
Bocis pályára majd tényleg később érdemes visszamenni, ahogy írtad. Remélem azért fejlődők szépen, mert az ACT I 1 szintlépése nem valami bizalomgerjesztő. Nyilván magas szinten (37) mentem át, így ott nem tudtam rendesen fejlődni. Az ACT II már valamivel jobb. Remélem az ACT III még jobb lesz. Hiszen akkor pont a fordítottja lesz a NORMAL fokozatnak. Ott ugye előszőr mindig az alacsonyabb aktokban lehetett lépni szinteket, szépen és gyorsan, itt meg az egyre keményebb aktokban lehet egyre jobban.
Zsír ez a játék, még single-be is.... Az egyszer biztos.