Árnyvadász#2695
Gyakorlatilag a tűzlabdával taroltam végig az ACT-okat. Jelenleg LVL28-as vagyok és mivel a blizzard már 4-es szintű nem nagyon szoktam használni a tűzlabdát. A mana is kevésbé fogy így. Hamarosan jön Diablo, aztán az ACTV... A High Council-t persze most is négyszer nyírtam ki, nekem ez nagyon bejön. Mephisto szépen feküdt tegnap este. Ahogy kell:) Tűzlabda záporban halt meg szegényke. Én egyébként nem mondanám, hogy nem jó a tűzlabda. Van egy gyűrűm ami 10%-al gyorsítja a varázslást és tűzlabdám sebzése 130 körüli. Namármost ha ebből kilövök 20-at, ami simán belefér a manalimitembe, még több is, szóval ha ebből kilövök 20-at ott nem áll meg a jóisten se a lábán. Lehet az fire charm vagy magic resinstance. De több pontot nem rakok rá. Majd jön úgyis a fire mastery, meg én is a tűzfalra szeretnék rakni, mivel nghtmare-be már az lesz a nyerő, de a tűzlabda jól fog jönni, mivel távolról pontosan kilehet vele szedni sok ellenfelet, nem beszélve a területi sebzésről. Ezek a szörnyek meg mindig csoportosan jönnek. Igy mindegyik kap a szeretetcsomagból. Most a blizzard az egyik kedvencem. ACTIV-be azt csináltam, hogy k9rbefutottam a pályán, erre minden szörny utánameredt. Amikor összegyült kb. 20 egy helyen, jött a blizzard. Senki nem ment át rajta. Egyébként a kesztyűm uniqe cucc. Tiszta kék és igen jó tulajdonságai vannak. +20 mana pl. de van neki több is...De az amulett is aranyos: +39 mana.... Pedig az sima darab.