Árnyvadász#2670
Lenne egy kérdésem. Megfigyeltem, hogy normál fokozatban ha megyünk előre és nem tartózkodunk sokat egy ACT-ban, akkor a következőképpen alakul a szintlépési ráta:
Ehhez jön az ACT5: 6 szint kb. Tehát 36-ik a szint, mire végzünk a normál fokozattal. Mint mondtam ez a normális haladásra és némely pályarész mentés utáni újrajátszására értendő NORMAL fokozatban.
Az lenne a kérdésem, hogy ez Nightmare-be hogy oszlik el, ha szintén csak megyünk és nem időzünk túl sokat a pályákon. Ugyanígy vagy teljesen máshogy? Ez nagyon érdekelne. (Bár az ugyanígy lenne a logikus.)
Én most az ACTIII-ba vagyok, Mephisto még odébb van, jelenleg Khalim részeit szedem össze (szem, agy megvan már...) Persze voltam már a Travincialon, bár a High Consil-t még nem öltem meg. Majd ma. De most 27-es a szintem, mivel tápoltattam magamat. A nekro akivel régebben játszottam közvetlenül Diablo előtt( Gyakorlatilag a Káosz Templomban lett) az ACT IV-
ben érte el a 27-es szintet. Tehát a varászlónőm szépen fejlődik. Ha valaki játszott, végigvitte nighmare-en és figyelte a szintlépéseket írja le nekem ott hogyan mennek. Előre is thx...