SM RS RSM max, SR egy pont, átkok 1-1 pont, BA-ra is egy, és most CG-t meg CS-t növelgetem felváltva. Tehát igen, van egy hadseregem, és őket támogatom átkokkal :)
Hát elsődleges célom hogy legyűrjem hell baal-t, aztán mivel ő lenne az első patriarch-om, ezért valószínűleg őt használnám mf célokra, kisebb karaktereket felszerelni... lvl85 területek pucolása, esetleg bossok ölése, bár mf cuccban ahhoz lehet lassú lennék, hogy megérje.
Ha esetleg a cuccaim is érdekelnek: van ugye a lore sapim, ezen kívül egy hoto, egy spirit pajzs meg egy +1 necro skilles rare amu, ezekből van most 7 allskillem. Páncélból egy bone-t tűztem ki célul, csak nem esik um, pedig minden játék elején meglátogatom countesst, ezért most egy venom ward van rajtam (értelmesebb nincs, ezzel meg legalább poisonnal nem kell foglalkoznom). Övnek kiesett egy credendum, resist miatt örltem neki, cipőnek sigon, szintén resist miatt, meg mondjuk frw se rossz. Kesztyű valami resistes rare, gyűrűk szintén. Switch-ben teleport charge-es bot, inv-ben fire resistes charmok (többi resist már felszerelésből is megvan maxon). Merc act2-es might-os, van nála egy insight, hogy manaproblémám ne legyen, sapija egy stealskull, páncélja egy corpsemourn... ezeknél igazából csak def-et néztem, de lehet gondolkodnom is kellett volna, mert szegényem egy keményebb ellenféltől elég könnyen megfekszik.