• nearo
    Én elfogult vagyok a csontis nekróval, szóval csak azt tudom ajánlani...
    Corpse explosion, skeleton mastery, raise skeleton mindenképp max. Én skeleton mage-et is maxolni szoktam, jól jönnek azok (több a golyófogó :)). Egy pont mehet summon resistre meg egy-egy pont a követelményeire.
    Átkok közül amplify, decrepify, lower resist jó, esetleg attract tömegek lekötésére, terror tömegek elkergetésére, dim vision íjászok lefegyverzésére... most más így hirtelen nem jut eszembe. Én egyébként minden átokra szoktam 1-1 pontot tenni.
    A harmadik ágról (poison and bone spells) szerintem csak a CE kell, esetleg egy pont mehet bone armorra sebzésfelfogónak.
    Statpontból mehet minden vitalityre, úgysem te fogod a hullákat gyártani, hanem a csontik (legalábbis a bunyók elején, ha megvan az első hulla, akkor te is beszállsz CE-vel).
    Gear-t nemigazán tudok mondani, csak annyit, hogy legyen minél több +all skill-es cuccod.

Egyébként ha megvan még valahol a joey féle godly summon necro build, akkor azt érdemes átbogarászni, abban viszonylag jól le van írva, hogy mit hogyan kell. Az pont egy ilyen builddel foglalkozik, hullarobbantós-csontis.