26171
-
sata75 #25451 néhány hete megtaláltam, persze most nem:), de közölték velem, hogy felejtsem el mert folyamatosan változnak az árak. bár viszonylagos viszonyítási alapnak jó. kérdezz be cseten, ott mindig van aki fúdejó ebben a témában. -
#25450 Anno láttam d2jsp oldalon egy olyan topikot ahol hozzávetőleges fg árak voltak írva a cuccokra. Sajna akkor bezártam és azóta se találom. Be tudná valaki linkelni ezt az oldalt?:)
előre is köszi:) -
#25449 Most 87es vagyok a csontis nekrómmal. Eddig ezeket maxoltam: raise skeleton, skeleton mage, skeleton mastery, corpse explosion. A summon ág többi részén van mindegyiken 1 pont, és az átkoknál is mindegyiken van 1 pont kivéve, a confuse és atract ot.
Úgy terveztem h 90 ig minimum elviszem, így lessz még pár pontom amit szabadon elkölthetek, szerintetek mire tegyem? Én golem masteryre gondoltam, de várok más javaslatot is.
A joey féle summon nekro leírás fellelhető még valahol? Kár hogy megszűnt a rakanishu, sok jó dolog volt ott.
-
#25448 megvan a full set -
#25447 már csak az IK kesztyű hiányzik, nincs valakinél elfekvőben? -
EnxTheOne #25446 MÉg a dim visiont is szeretem. Akiket meg átkozol vele, csak akkor támadnak meg, ha melette vagy. (Minionokon müködik, championookon, unique mosntereken nem). Magasabb szinten egy várazslat, ésa képernyön nem támad meg senki. :D Ha jol emlékszem hardcoreon szorakoztam vele. :D -
EnxTheOne #25445 Csak használd az amplify átkot, +50% sebzés. (Ha jol emlékszem a corpse explosion a szörny élete alapján sebez, fele tüz, fele fizikai sebzés. És igy megduplázod a fizikai sebzést) Pl van egy szörnynek 10,000 élete, az 5,000 tüz, és 2* 5,000 (amplify) fizikai sebzés.=15K -
#25444 Én elfogult vagyok a csontis nekróval, szóval csak azt tudom ajánlani...
Corpse explosion, skeleton mastery, raise skeleton mindenképp max. Én skeleton mage-et is maxolni szoktam, jól jönnek azok (több a golyófogó :)). Egy pont mehet summon resistre meg egy-egy pont a követelményeire.
Átkok közül amplify, decrepify, lower resist jó, esetleg attract tömegek lekötésére, terror tömegek elkergetésére, dim vision íjászok lefegyverzésére... most más így hirtelen nem jut eszembe. Én egyébként minden átokra szoktam 1-1 pontot tenni.
A harmadik ágról (poison and bone spells) szerintem csak a CE kell, esetleg egy pont mehet bone armorra sebzésfelfogónak.
Statpontból mehet minden vitalityre, úgysem te fogod a hullákat gyártani, hanem a csontik (legalábbis a bunyók elején, ha megvan az első hulla, akkor te is beszállsz CE-vel).
Gear-t nemigazán tudok mondani, csak annyit, hogy legyen minél több +all skill-es cuccod.
Egyébként ha megvan még valahol a joey féle godly summon necro build, akkor azt érdemes átbogarászni, abban viszonylag jól le van írva, hogy mit hogyan kell. Az pont egy ilyen builddel foglalkozik, hullarobbantós-csontis. -
#25443 A héten végül csak elkezdtem. Kezdtem egy nekrot, csak simán szórakozásból csinálom. Gondoltam kimaxolom a corpse explosiont. Ezzel gyilkolnék főleg. De nemtom mit kéne még maxolni mellé. Valakinek lenne valami ötlet? Én gondoltam még a csontvázakat, és masterit, de nemtom mitkéne még mellé, vagy ezek helyett.
Tudnátok tanácsot adni egy ilyen hullarobbantós nekrohoz? -
#25442 immortal king kesztyűje csizmája vagy armorja nincs valakinek? -
Retsu #25441 Gondolom ahhoz a mace mastery passzol. -
#25440 immortal king hammerhez melyik fegyver masteryt maxoljam?? -
sata75 #25439 sztem nem bírja:)
persze gear kérdése az egész állítólag , de én akkor is hammerre szavazok. az szar cuccokban is ledarálj a hellt.
magic immun alig van többi meg nem kérdés. -
Retsu #25438 Nemrég kezdtem 1 fury druidát, olyan enyhén titános beütéssel(statok nagyrészt erőre mennek), mivel AR jön majd szépen skillekből, és reményeim szerint a kevés life-ot is ellensúlyozza majd a feral rage. Eddig elég brutál dehát még csak 12es szintű. Nem tudom bírja-e majd hellet, ki mit gondol?
Amúgy Median XL-t szoktatok nyomni? Sok változtatás van a modban, kicsit nehéz de úgy-ahogy meg lehet szokni. A defense sokkal többet számít, mint eredetileg. Gondolom azért a melee sorcimnak ott nemigen lesz gondja, eleve sok dex kell hozzá+skillek még tovább növelik :) Elképzelhető h fizikaiak ellen közel sérthetetlen lesz majd. -
mikromanus #25437 Pár hónapja lehetett. Talán március vége, vagy április közepe (diablo hivatalos lapon fent van. Azt hiszem classic.battle.net/diablo2exp a címe). Az volt a terv, hogy egy ladder kb fél év legyen. Csak, hogy gyakrabban lehessen villogni a new ladder gosu item-eiddel :)
Meg, hogy gyakrabban legyen 1-2 hétnyi botmentes(ebb) játék és igazi ladder team-xp hajhászós verseny. -
#25436 elkezdeni mindig érdemes:)
amúgy ha jók az emlékeim akkor márciusban volt a reset -
#25435 Hello.
Jó rég játszottam utoljára ezzel a játékkal, de ma újra kedvet kaptam hozzá.
Az lenne a kérdésem hogy mikor volt utoljára reset? Érdemes most elkezdeni ujra battleneten játszani? -
#25434 hát igen most egy duskba vágtam bele és igy 1250körül van a def de elégnek is tűnik. majd ha lesz még sok cuccom akkor lehet hogy egy jobbat is összerakok de valóban igy nem nagyon kellet raknom a str-re:) -
JancsiPapa #25433 a 15ed enigma maximum a pvpseknek kell, kétlem hogy számítana 100-200 def egy pvm karakterről. Archon plate meg a másik, tekintve hogy újra lehet statolni a karaktert, senkinek sincs meg inventoryból 102 str, ezért érdemesebb egy alacsony str reqes armorba rakni egy enigmát, hiszen 50+ strt ad, amivel már kb mindent fel tudsz venni, míg egy ap enigmánál valószínűleg tenned kell rá pontot, ami szintén felesleges szerintem, csak kevesebb életed lesz a végén. Nem beszélve arról, hogy a superior armorokba tett rúnaszavaknak baromi sok a javítási költsége, ami szintén kellemetlenségeket tud okozni :) Persze ha tovább akarod adni az enigmát, akkor kell a perf alap, hiszen úgy többet ér. -
#25432 hát azóta összeraktam egy sima eni-t mert sajna valóban elég húzós ára van ahogy nézegettem:)
de jó ez is:)
főleg hogy tegnap dio előtt esett egy ber rúna:)
szóval gyűlik a köv okosság:) -
#25431 nem jó, már pár napja rossz -
EnxTheOne #25430 Nekem is szokott néha ilyeneket irni, probáld meg 30 perc, 1ora mulva. -
#25429 hali,
kicserélték a routert itthon amig melóztam és most kampec van a dio2 nek...
azt írja hogy csatlakozzak az internet szolgáltatómhoz.
if using modem....bla bla bla.
erre tud valaki megoldást.
mintha egyszer olvastam volna hogy portot kell nyitni neki a routerben.
de fogalmam sincs, hogyan kell és mit állítani.
köszi -
JancsiPapa #25428 ha archon platere gondolsz, akkor szerintem 2-3 high rúna, legalábbis jspn ennyivel kerül többe egy olyan enigma, mint egy mage plate pl -
#25427 15ed Areat plate 3 sox-os mibe kerülhet mostanság nem tudjátok véletlenül?:)
félek hogy zuzda ára van:) -
#25426 én sajna ritkán látok sojos feliratot és dió is most volt először a játékomban azért örültem meg hogy hátha tudok vele valamit kezdeni. de szemét volt a játék:(
az a baj hogy nem lehet tudni mennyi idő alatt ér be diabló de szerintem legközelebb ha látok ilyet akkor kicsit várok majd hátha bejön. Csak emlékeim szerint volt már ilyen hogy vártam a játékban és 2 óra alatt se jött be. Szóval nem tudom hogy hogy lesz:)
a saját sojom nem fogom eladni csak hogy gyorsítsam a dolgot:) -
sata75 #25425 azért szeretem a freezest mert a cold immukat is lassítja kicsit a bossokat kivéve, azért ez jól jön néha, ne rohangáljanak annyit a hammer elől:)
sajnos diós feliratot még soha nem láttam, soj sem esett még, bezzeg a soj sold felirat az megy minden nap... -
#25424 én azon gondolkozom hogy blessed amiost próbálok majd ki fortival ill dream sityakkal csak fegyóba nem tudom mi lenne a legjobb mert az insight az a manna miatt jönne jól viszont a botd meg a sebzés és az életerő visszanyerés miatt. igaz az egy kicsit drágább. na majd kisérletezek szerintem:) most olyan kisérő van aki a defet nyomja meg a sorcomnak is meg a palámnak is de annyira nem jött be:) -
#25423 tegnap este kicsit mérges voltam:(
nyomom a runomat nyugodtan erre kiirja game hogy xx stone of jordan eladva. Na mondom megint sikerült jó ip-re menni de minek úgyse jön über. erre 20 mp múlva kiírja hogy diablo walks the earth vagy mi. kezdem dörzsölni a tenyerem hogy hűha de jó übert még úgyse öltem. és nem kivágott connection interupteddel?
pedig kezdtem magam beleélni:(
mondjuk szerintem nem tudtam volna lenyomni de szívesen megpróbáltam volna:(( -
sata75 #25422 nm act2, én freeze aurásat használok. insight a kezébe, andy mask meg forti armor, persze mind etheral.
magic immukat szépen egyesével levágja én meg segítesz neki hammer feletti skillel aminek nem jut eszembe a neve:) (holy bolt?)
ha többen vagyunk nyilván levágja majd más:) sima ügy
-
#25421 javítva a dolog mert nem mp-be kell hanem ap-be:) -
#25420 ha van 15ed mp-ben enigmád akkor lehet érdekel:)
bár szerintem holnap összerakom magamnak:)
viszont kezdem unni a sorcot így gondolkozom egy hammerdinen:)
valami ötletet tudtok mondani hogy milyen merchet érdemes mellétenni és milyen fegyóval hogy baalnal ne legyek teljesen szarban?:) -
EnxTheOne #25419 Valaki halott már lower resist bugrol? (Nercro resist csökkentö átka)
Duelben egy amazon használta (egy tör adott neki lvl kettest). És nem ugy müködött mint ahogy kellett volna. +75 a light resistem, az átka után meg -53. Vagyis 128at levett a lvl kettes átkával. De ennyit egy lvl 20 lower resist nem vesz le. :S -
#25418 Ha egyszer talán mégis újrakezdem, kiindulásnak pár rúna nem fog ártani. :) -
Terence007 #25417 Ha már nem játszol, adhatnád nekik free-be is nem? :) -
#25416 vannak fasza cuccaim eladásra, már nem játszom, ha valakit érdekel írjon itt -
#25415 megvan a komplett tal set, köszönöm szépen -
#25414 hehe én meg most hogy nézem hogy van e titánom találtam egy tal övet ami 15% os ill 38as def ha kell akkor irj rám privit gyujtogeto nevre -
#25413 ok kösz
csak 323-mas az mf-em -.- azt hittem nagyobb -
#25412 tal mask free, csak amu meg vért ér valamit