Szerintem hellen főleg ha countest is runolja az ember akkor a light sorc a legmegfelelőbb, mert countes pl fire ill cold imu, illetve ha komoly sebzést akarsz elérni akkor midnenképen egyágas sorc kell. már ha sorciba gondolkozik az ember. Persze a pala nagyon jó lenne ill nagyon jó is de csak akkor ha van enigma. Addig viszont marad a sorc:)
A runákból pull a legkissebb amit felveszek az alatt semmi értelme mert a komolyabb cuccok úgyis istbe vannak mérve a hr runákról nem is beszélve:)
Mire egy istet is összerak az ember ko hell stb runákból az meg irdatlan idő:)
úgyhogy bizom a jó droppban:)
P gemmel lehet kereskedni runa ill cuccra is. pl én anno a tal maskomat 10 pg-éert vettem azt hiszem. de nagyon sok olyat is látni hogy x db perfect gem /pul vagy ist vagy akármi. Szóval nem árt ha van, én is szedegettem egy darabig a flavleseket mert a runokon sok esik de mindig teli van a ládám és lusta vagyok összerakni, ill átadni a másik karinak aki cuccos:)
igy megy az is a boltba:)
Klemice
Az infi az egy runaszó ami polearmba rakható ki. Sajna elég költséges viszont nagyon jó kis aurát ad mert csökkenti az ellenfél resistjeit. Erre azért van szükség mert ha belefutsz egy valamire imu lénybe akkor az nem lesz imunis az aura hatására és le tudod ölni. egyedül a magic imut nem csökkenti. Általában sorcok és trappasasinok használnak olyan kisérőt akinél infinity van. Bár mivel nem vagyok én se még hude gazdag igy nekem is csak insight van igy legalább a manára nem kell költenem:)