Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most nézem elszámoltam:
15.360.900 a korrekt az elsõnél

még konkrétabban:
Ha Hephastot 153609-szer megölöd valszinûleg meglesz a ZOD-od

Dionál rosszabb a helyzet 😞
1:0.00000081
1,234,568-szer kill után lesz meg a ZOD 😄

singlében esélytelen

bneten duppolva hozzájuthatsz mint bármi máshoz

De ha elméletben gondolkozol:
-Csak act V-ben a Hellben vagy esetleg Diablo és/vagy Hephasto droppolhatja

jah és a drop esélye(ezt ki kerestem hogy lásd)
1:0.00000651 xDD

zod runakat vagy hasonlo magas szintu runakat hol lehet felkutatni?

AWE
megtértem 😄

nearo
Ez egy állat 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Csak türelem kérdése, lásd superdave.
csak single playerben, ha jól tudom ott bármikor, nem kell elõtte végigvinned
és igen 1-8 tetszõlegesen használhatod

How much can you take,before you snap?

köszi a választ, most már értem 😊

ezt a players 8 parancsot bármikor meg lehet adni? vagy elõtte végig kell vinni rendesen a gamet? illetve a 8 helyett 2-7-et is írhatok?
nulla cuccal, vagy olyanokkat használva, amit út közben találsz, elég nagy kihívás,de nem lehetetlen
nekem orb sorc-cal sikerült hc-ban hell act4-et kivégezni, de utána már képtelenség volt, aztán kicsit jobb cuccokban már ment baal is
ami még jó szerintem: frenzy barb,bowama,trap/kicker hybrid

a lényeg,hogy nem szabad csak a karakterre hagyatkozni,mivel a rád immunis mobokat úgy is a merc fogja megölni, ezért nem árt,ha van egy jó tankod

How much can you take,before you snap?

A players 8 parancs csak single playerre vonatkozik.A több játékost hivatott szimulálni azzal hogy ugyanúgy megemeli a szörnyek életerejét mintha csapatban lenne az ember.
Vmi ilyesmi:
+350% life
+50% sebzés
VISZONT
+350% extra xp
és sokkal jobb drop

Persze hogy hell viable a barbár ha players 8-ot nem használod.
Viszont singléban players 8 paranccsal kétlem,gear hiányában....

Az én kérdésem olyan buildre vonatkozott amely képes hellen players 8-al szolózni.

A summoneren és a blizz sorceressen kivül eddig ilyeneket nem nagyon találtam.

amit leírtál, azt kifejtenéd bõvebben? régen diablóztam már, de ladderen most újra kezdtem, és most kerültem hell szint közelébe a barbárommal. Mit jelent a "Hell képes build /players 8 paranccsal"? Barbárral teljesíthetõ a hell szint vagy macerás? Bocs ha hülye kérdéseket teszek fel, de ezek szerint van még mit tanulnom 😊
Neked kell rá az utolsót csapni, ha a merced öli le és van rajta MF akkor az összeadódik a tiéddel.
Hali!
Mf-el kapcsolatban kérdeznék.Mikor számít az mf-em?= ha én kreálom a szervert,ha én ölöm meg a bosst vagy ha én is megütöm a bosst de más öli le?Vagy elég ha csak beállok a game-ba és nézelõdök?😊 Valaki magyarázza el pls😛
fõleg necroval kisérleteztem mert a summonerrel már annyit nyomtam reméltem van vmi életképes build a csontikon kivül de sajnos nem

a poisonmancer gear nélkül életképtelennek bizonyult(és még geaarel sem bírt a p 8-ast max players 3)

a bonemancert meg sem említeném már nightmarén nem volt elég a sebzése

a dagger necro meg egy vicc.

jó de nem mindegy hogy mennyi energiát kell rááldozni.
mert pl summoner szinte felszerelés nélkül és semmit sem csinálva hell viable(jó egy kicsit lassú)

a blizz varázslónõ ami még jó volt,gyorsabb szedi a bossot mint a summoner(de alulmarad mert kényelmetlenebb az összkép)

Az alább említett light javazon,meg hammerdin jónak jó de már gear igényesek ami azért singlében luxus

Kissé egysikú a játékmenet hogy minek próbálkozak más builddal mikor úgyis csak szívás a vége?

mondjuk jah nekem is a favorit a summoner

plu604
Ismerõsöm fire ele druiddal vitte végig. Mindennel lehet, csak akarni kell 😄
(meg a jó gear ugye...)

nearo
Hát nemtom... marharég diabloztam már, és a komolyabban csak summonerrel játszottam.
Esetleg még trapper asa meg smiter pala jó lehet.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

1,Summoner
2,Blizzard Sorc
3,Lighting javazon
4,Hammerdin
Ezeken kivül még van Hell képes build /players 8 paranccsal?
Kérdem mert én ezeken kivül más mûködõképest nem találtam?

thx mûködik 😊

DarkSl4yer
Shift tart+katt a potira.
Asszem így van ha jól emlékszem.
3éve nem toltam<#vigyor>
valaki nem tudja véletlenül,hogy az invertoryból , az italokat hogyan lehet berakni az övedbe úgy,hogy ne az egérrel keljen húzogatni bele? mert úgy tudom,hogy valamelyik gombbal egybõl belerakja

Act I-ben próbáld
Fantusz
1 Wirt's leg + 1 Tome of Town Portal: Átjáró, amely a titkos tehenes pályára visz.

Megjegyzés: ez csak a Rogue Camp-ben mûködik, és csak akkor, ha az utolsó Act utolsó küldetése a Quest Log szerint be van fejezve és csak addig mûködik, amíg nem voltál jelen a tehenes pályán olyankor, amikor valaki épp elsõ alkalommal ölte meg a Cow King-et azzal a karijával.

hali..valaki megtudná nekem mondani hogyan tudok bejutni arra a titkos tehenes pályára ? ha jól tudom kell hozzá wirts lába,,,és egy teleport kötet amit berakok a horadic kockába....de hiába teszem nem nyílik meg az átjáró se normál se nightmare fokozatit...valakinek valami ötlet ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

az esetek többségében 1 óráig tart, viszont addig ne próbálkozz

ha jól tudom 25 játék / óra a limit

bannt nem kaphatsz érte.

Hali!
Valaki tudna nekem mesélni errõl a közkedvelt szövegrõl=
Your connection has been temporarily restricted blablabla.
Annyit tudok akkor kapom ha túl sok szerverre lépek be rövid idõ alatt , gyakran váltogatom õket...de azt hogy meddig tart. Tapasztalataim szerint elég változó.Meg ha pl olyan ügyes volnék hogy sorozatosan kapom ezeket akkor még bannt is kaphatok? Valaki meséljen errõl pls😛
Elõre köszönöm!
jaja nálam mûködik rendesen 😊 Azt azért tudni kell a szinkronról, hogy nem teljes, így nem mindegyik npc szólal meg magyarul.
elvileg ha felülírod a szükséges mpqkat, akkor nem lehet más hang, mint a megadott 😊

Sziasztok!

Kiváncsi lettem a szinkronra, leszedtem innen

Telepítem, felül is irja a szükséges file-okat de minden hang marad a régiben. Valami ötlet?
wow köszi 😊 a fene sem gondolta volna hogy így eldugják ezt az opciót...
http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=21032460&f=34

itt megtalálod

miilann04
ha minden igaz auchanba lehet kapni 3ezerért a diablo2t. érdekesség hogy elvileg a d2 is 3ezer és a d2+lod pack is. ha vkit érdekel érdemes elmenni megnézni mert máshol általában 5-6 szokott lenni a kettõ együtt.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

meglepõen gyorsan válaszolt a support, screenshotot kértek, amit elküldtem, kíváncsian várom mi lesz belõle...
netrõl vásárolni cd-keyt nem jó ötlet,valszinûleg többeknek is kiadták....

Sziasztok!

Ismét lenne egy kérdésem,ezúttal viszont technikai jellegû... Épp most próbáltam belogolni, mikor is kiírta, hogy ezzel a CD kulccsal nem tudok csatlakozni a battle.netre, mert vki épp használja azt. Ez most annyit jelent hogy beszoptam, és szerezhetek új CD kulcsot, vagy van esetleg megoldás hogy ezt a problémát kiküszöböljem? (pár napja vettem a kulcsokat a getcdkey.com-ról, eddig nem volt vele probléma). Próbáltam regisztrálni a cd kulcsot blizzardnál de nem találtam meg, hogy hol lehet...
ha õ üti le a szörnyet, akkor összeadódik, ha legalább van rajta 1 mf, amennyiben nincs rajta, akkor 0 mffel számol

a mercen lévõ mf összeadódik az én mf-mel?érdemes sok mfet a mercre rakni?
már 1 napja az unable to connect to battle.net hibaüzenet jön ki ha csatlakozni akarok, ha régebben ilyen volt általában fél óra után, visszaengedett, mitõl lehet ez most?

igen

esik monarch shield nightmare act 5-ön?
Hammer nem vesz lesz életet/manát.

Abba szerintem semmit, de talán ha mégis akkor 3 eth, nyílván nagy runákat nem érdemes belepakolni. 3 eth -75% target def

Ha mondjuk egy fegyveren ott van hogy 7% életet vagy manát levesz ütéskor, az csak a fegyverre vonatkozik, vagy pl hammeres palanal a hammer skillje is le fog venni hp-t meg manat az ellensegtol? + Milyen runákat érdemes egy 3 socketes zöld macebe tenni?
miilann04
kösz

Másold fel a cd-n lévõ mpq.kiterjesztésû fileokat a feltelepített diablo2 mappába és nem fogja kérni a cd-t többet...

http://silkiehun.atw.hu/

miilann04
kösz szépen, akkor nálam van a gebasz, majd utánajárok. se ff se ie nem hozza be.
másik, korábban volt vmi hivatalos nocd patch a játékhoz, asszem azt is onnan lehetett letölteni, így én most nem tudom szal vki tudna segíteni? 😊

Rettenthető
Ami a banner-ban van Arreat Summit (az utolsó link) az nekem csont nélkül bejön.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

75% allres, 75% block, többtízezer def, 4000+ life

Mitõl van az hogy egy 90-es Baalon vagy bárhol (pala) alig megy le az élete? Valami cuccot visel a hammeres pala vagy tele van potionokkal? Vagy annyira fullos kari hogy alig sebeznek rajta?