ja és egy jótanács. Tanulj meg szelektálni:)
Én lassan kezdek a botok szintjére jutni mert én se szedek már föl nagyon sok mindent, vagy csak azért hogy eladjam hogy legyen pénzem a kisérőmet meghívni ha kihal mellőlem. Régen sokmidnent szedtem de mivel olyan sok a bot, hogy teli van cuccal a bnet, így nagy nagy mázli kell ahhoz, hogy a cuccaidat el tudd adni normális áron, és lassan a pul értékü cuccok se érdekelnek. Ill már azokat se szedem fel. Ha mégis akkor meg hirdetem a cuccot amit el akarok adni és mire lenyomok egy teljes runt max 2x és addig se jön be senki aki meg akarja venni akkor megy a levesbe:)
nincs türelmem cuccos kariknak adogatni, ill tudom hogy ha beraktam egy másik karihoz akkor ugyse fogok sokat szórakozni már az eladásával.:)
Ill olyankor szedek össze még relatíve szemetebb cuccot mikor pl runákat rakok össze cube-ban és kellenek topázok amethisztek stb. akkor azokat vagy alacsonyabb runákat adogatok értük. mondjuk egy normál topáz egy ko vagy amit éppen találok hirtelen:)
de runát is csak akkor szedem fel pl pul alatt ha kimondottan valamihez kell mondjuk spirit vagy ilyesmi.
Na mostmár sokat irtam:)