háát mikor hogy
ha egyedül nyomom akkor általában countes andy mefi summoner kétnyomi pindle thresock akit szoktam nyomni. Néha pit illetve diablo és baal is belevonva ill ezknek variációi.
Ha meg nem egyedül akkor általában keresek diabaal runokat arra megyek be és ezek alatt ha olyan sorozatot fogok ki akkor mire a pala lenyomja mondjuk baal előszobájában a 2.ik kört addig én lenyomom countest 2nyomit pindlét vagy amit sikerül, ill mivel tegnap ota van csak Cta-m igy még az utolsó cta erejével baal után irány andy vagy mefi és őket nyomtam le. mire ezekkel végzek addigra megint elő van készítve a köv játék és már dió közelében jár a run. futás oda stb stb újra meg újra.
Én nem tudom hány runon vagyok túl de szerintem 100as nagyságrend. Eddig olyan nagyon kiemelkedő nekem se esett, ill egy vex és a soj. általában um pul meg mal esik, relatíve sok és azokból raktam össze edig egy hoto-t meg egy cta-t ill viszonylag használható a saját és a kisérőm felszerelése. de pl a két nyomi közül eldicht kisérői közül az egyik dobott szombaton egy gul-t. A botok követését is ajánlom amúgy mert sok jó dolgot lehet utánuk vagy ha elég ügyes és gyors vagy akkor előlük felszedni.
ill érdemes az árushoz is felmenni mikor elad mert elég jó cuccokat is el szoktak adni. 19life 4-5 allres small charm pl amit én már vettem meg bot után. szóval lehet ügyeskedni, de ahoz hogy tényleg jó cuccai legyenek az embernek leginkább csak szerencse kell de az sok soksoksoksoksok. MEg mázli hogy kifogjon olyat mint én hogy kb 2. nap az egyik bot gazdája gondolom pont benézett és hozzámvágott egy tal armort. Szóval szerencse.
Mikor a vex esett aznap esett még egy ist meg 2 mal ill 3soc 15ed dusk. utána 1 hétig szinte semmi.:)