• berlinboy6329
    Übertristram ilyen geci szar fos bugos?

mondom kipróbálom..Kanin ugyis nagyon dobálja a kulcsokat..Bemegyek,felszedem a szerveket,rohadt lassan döglenek,de megvannak...Nekróval vagyok,26an vagyunk +golem+csicska..Megyek Durielhez,megtalálom,és elkezdik ütni..mondom kicsit arrébb megyek,h pótoljam a hulláékból a csontikat,erre a sok faszkalap jö9n utánam..Na mivan mondom nem ütitek?Akkor visszamegyek..Bisszamentem,ezek az idióta balfaszok meg ott kóvályogtak előtte,egyik se ütötte..Mondom van teleport botom közel teleportálok,hát mindegyik megyen amerre lát de Durielt baszták ütni...Elbasztam egy csomó teleportot,mir kb a fele elkezdte ütni..Izualt bezzeg látták,ő simábban ment...Szarvam meg volt..Na akkor itt jön a jó rész..Übertrist...Bemegyek..Hu na mi lesz..Jött egy Baal,nem tom igazi volt-e de sokkal hamarabb megdöglött,mint Act5ben lent,és ilyen fagyhullámmal halt meg..Azért irom,mer WS chamberben a másolat nem ad ki semmit,bár az igazi se...Na aztán nézem a maphavkes térképrt,látom,h egy hatalmas fekete rész van a mapon..Fulltelebaszva enemyvel..mondom huha,benyomok Corpse explosionrt fexik az összes szarok vagytok..MEgyek is,küldöm befele a Decrepet,látom emgdöglik 1 ,CE és bimm bimm bimm bimm...Aztán látom,h hullanak el,na mondom akkor REVIVE...nyomom a reviveot,és látom az effektet,de a mocsos hula nem kell fel..miafaszom..nyomok még 3at,semmi..na jó vissza CEre,akkor..nyomom a CE-t,látom senki nem döglik meg 10 után..mi a retkes faszom van már ittM?Tiszta ideg vagyok most is,gh mi ag eciért nem használ?A hangot hallom,de a manámból nem veszi le,pők emg nem döglenek...nekró CE nélkül szart se ér...Hagytam is a büdös picsába ezt a szar bughalmazt...