Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
már bocsánat.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
1. szerezz egy jó fegyvert
2. szerezz egy jó páncélt
3. szerezz jó sok town portal tekercset
4. szerezz jó sok heal potit
5. menj el durielhez
6. mielõtt bemennél, nyiss egy kaput az egyik tekercs segítségével
7. menj be és kezdd el ütni amint meglátod
8. a heal potikat igyad folyamatosan
9. ha meghaltál, akkor nyomsz egy esc-t, ennek hatására visszakerülsz a városba
10. lépj be a kapuba, ami odavisz a bejárathoz
11. kezdd újra a 6. ponttól, amíg duriel meg nem hal
12. ha meghalt, akkor vissza a városba, és örülj
további jó tanácsok:
Ha elfogyott a town portal tekercs, akkor vegyél újakat. Célszerû beszerezni egy town portal könyvet, amiben sok-sok tekercset tudsz eltárolni egyszerre.
Ha elfogyott a heal poti, akkor vegyél még.
A pénzedet tedd el a ládádba mielõtt elindulnál, és így nem érnek majd veszteségek halál esetén (csak a csicskádat kell újraéleszteni - már ha van olyanod).
Remélem segítettem egy picit, és most már sikerülni fog a dolog. Sok sikert!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
a lényeg hogy próbálkozni kell amíg össze nem jön 😊
mivel nem regenerálja magát, ezért elõbb-utóbb mindenképp sikerülnie kell
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
és mi volt az elsõdleges skilled?😊
pedig a freezing arrow,meg a lightning fury-is igen csábító😊
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
csak valami jó mentális sebzést kéne találni skillben=) ,bár a fury-meg a freezing arrow igen jónak hangzanak😊 csak más skilltree,és 30. lvl-en van 😊
és ha max 2 immun lehet, akkor elég, ha van értelmes fizikális sebzésed, meg két elementális, és garantáltan leszedsz mindenkit (elméletben;-))
igen 2 immun lehet max. 1 szörnyön
miközben a sorcimmal , próbálok haladni hell act 1-en (ez már tényleg kihívás : D , lvl 73)azon gondolkoztam hogy , tulajdonképpen nekem ez nagyon tetszik.hogy hátulról szórom az áldást és hell-ig igen tápos is volt a kari FO-miatt 8-)
és lehet indítok 1 bowos amazont,és help-et szereték kérni hogy skill-ek felöl miket érdemes,mert olvastam hogy elég jó pl a guided arrow,még valamivel megspékelve - ugye többszöri áthaladás- , meg a másik ami villám sebzést ad 30.szinten..mondjuk azt straf-al elég jó lehet 😊 , bár skillekbõl olyat akarok,amivel szinte mindenkit meg tudok jól sebezni -cold,fire,light immun-.Számomra ahogy nézegettem a skilleit picit katyvasz 😊.
elõre is köszönöm a helpet!!!
Lenne egy oylan kérdésem hogy van-e valamilyen trükk arra hogy 800X600-nál nagyobb felbontásban lehessen játszani?
nem is egy 😉
How much can you take,before you snap?
igen azt olvastam,ezért nem ölöm meg a boci királyt, õt meghagyom 😊 , mindenesetre a boci-k dobnak jó cuccokat ,arra jók 😊 ,thx!
már átváltottam act2es merc.-re 😊 bár még húzni kell...picit hamar hal ( nem mintha az act3.as casterem nem halt volna hamar :>😉 most van 1 nagyon jó lándzsája 120-259 ig, most aggadtam tele minden kõvel😊 ,így mostmár minden ellen "jó", még picit húzni kell és talán jó lesz =)
eddig act3as mercem volt, fire (én coldos sorci vagyok) és hát..nightmare vége fele már nem nagyon jelentett segítséget....majd talán ez =)
azt nem tudjátok hogy a cow-ok hogy adnak xp-t? nightmare-en, érdemese a secret cow levelen lvlzni , vagy maradjak act5-ben, meg a bossok 😊
faithes act1es merc is életképes, de ezt most nem tudom hol olvastam
act3as szerintem nem jó,soha nem is használtam
act2es pedig mindenki kedvence,tényleg ahogy írták arreat summiton 😄
nem tudom,hogy direkt csinálták így, és még milõtt kidobták volna azelõtt írták, vagy pedig pár év után írták oda,de igazuk van. Lényegében bneten mindenki ezzel szaladgál, itt meg már rád van bízva melyiket akarod. jó cuccokkal mindegyik lehet gyilkos
act2 mercek közül a might-aurás kell minden fizikai dam-el sebzõ karinak, blessed aim-os, ha nagy ar kell, de magadtól nem tudod hozni (ww-assa teszem azt😄), def aurás, ha varázsolsz. Act3 pajzsos varázslói caster mellé, pl. Sorcnak, és akkor az immunok teamben nyomja le😄 Act5 barbart én csak és kizárólag fanat aurás pala mellé használnék, mert bár erõs, a bash, stun felejthetõ képességek.
Act1 mercet még nem láttam értelmes build-ben, egyet kivéve: egy pala mellett Faith-el😄
Én az elemental druidom mellett act2 holy freeze aurásat használok, a baba mellett might-ot, a felszámolt assa-nak egy blessed aimos volt.
Ha megkeresel neten, adok pár használhatóbb, free/olcsó cuccot, tele vannak a raktárosaim😄😄😄
hmm,act2 es nightmare, merc? hmmm nem tudtam hogy aura-s 😊 és talán most hell-en valamivel könnyebb is lehetne vele,nem csak a fire merc.em re hagyatkozni...ill. a fire skilljeimre ( ha cold immun a mob.)
hm és a barbár merc.? az szerinted nem lenne jobb ? : ) bár most olvasom, az act2-es merc aura-s, meg itt írja hogy "These guys are the most party friendly Hirelings" = ) úgy hogy akkor lehet ez lesz,
Am. most hellen járok, 68as vagyok aszem..sorci FO , és most megy mellette a fireball fejlesztés😊 meg mastery ... és hát a hell az már tényleg ...mint a pokol 😊 aza baj hogy már az elején megakadok cold immun miatt 😊 , a fireball meg még nem elég erõs.. minden esetre olyan jó cuccokat találtam eddig 😊) ,érdemes volt teletûzdelni amit csak lehetett perfect topazokkal..meg ami volt topaz... 😊 ..
már van 1-2 cucc ami lehet jó lenne a barbáromnak 😊 csak avval is nehéz..nightm. bár lehet cuccokkal megkönnyebbítené😊
ez tipikus wtf???
ennek szerintem fuss neki még egyszer :F