Nekro után,most csináltam egy amazont Kanin,gondoltam lvl1en elhuzom hellre,és ott majd leveiszem a river of flamebe és luppolom amekkoára csak tudom..Addig eljutottam,hmegcsináltam az amazont,és nyitottam vele egy szerót.Aztán a nekrómmal felmentem a szeóra,partyba vágtam magunkat és elkezdtem gyepálni a nekróval,hogy majd az amának menjen az XP,hiszen mikor HBzek,akkor is kapok XP-t..De nem ad neki hogy rohadjon meg..Elvittem act5ig,az ősökhöz az Arreat Summit tetejér elolvastatom az amával az oltárt,felélednek a harcosok,a csontik hidegre teszik őket és kiirja,h a küldetést ne csinálhatom meg az amámmal..Hát hogy a picsába van ez?partyban voltunk,ott voltam az amával,mikor a nekróm kinyirta mind 1 3at,akkor miaz hogy nema dja meg a küldetést?meg miaz ,hogy egy kibsazott XP-t se kap az amazom?ez nem singel,h beirom,h players 8 és fossa az xp-t,de még ha lehetne is azzal is lassabb,mintha hellen bemegyek nekróval,leölöm az egész sereget vissza alt+tabolok amára és már 60on van....Hogyhogy nem kap Xp-t,mikor HB-n akkor is kapok ha szart se csinálok csak partyban vagyok?