Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hivatalos oldalról érdemes választ keresni az ilyen kérdésekre.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Igenis müxik rajta. Shaft+Gaze 50%-át már elég rendesen megérzi. Hell Lister-ék Fana aurával sem tudták lenyomni.
hogy rohadjon meg az összes blizzardos szemétláda aki kitalálta ezt tisztogatást
How much can you take,before you snap?
egyébként nem tudtam,ez biztos? és a damage reduce 15%, vagy reduce damage by 10. egyik sem mûködik? és bug miatt, vagy mercen alapból
de, ed armorban 😞
mindjárt eladom akkor gyorsban
Forti nem véletlen superior armorban van? Ha jól rémlik, akkor pont a + sup ed okozza az aránytalan javítási költséget, legyen az bármilyen runaszó, de már nem vagyok meggyõzõdve róla teljesen, annyi biztos, hogy tipikus eset, és valami roppant mód triviális az oka. SZép frenzy barbi amit leírsz, és az oath is remek dolog a fizikai immunok ellen, valami X% eséllyel bone speart nyom, magic sebzés 😊
olyanokat rakj rá amin life leech van,damage reduce,faster hit recovery,plusz hasznos modok
egy pl:eth fortitude armor, eth reapers toll, vagy eth insight colossus voulge,eth andariel helm+ral
de sok féle lehetõség van
amúgy a frenzy barbom cuccai:
grief pb,oath highland blade,forti wire fleece,arreat, angelic combo,raven frost,sandstorm trek,dracul,verdungo
azért választottam swordot, axe helyett, mert gyorsabb
most frenzy max,weapon mastery max,bo max,double swing 18, plusz prereqs és egyéb 1 pontosok
berserket inkább kihagyom, azon elég 1 pont is, ww-re nem pazarolok, leap néha jól jön,1 pontot megér, war,battle cry, war cry majd lehet,hogy késõbb lesz. most lvl 83 vagyok. szóval még lesz 10 pont ami shout tauntra meg majd sztem 30-70 % arányban. van +8 skillem cuccokból,de nincs még annim. resek 45-45-45-80
eddig brutál, de egy gondom van,hogy fortit kurva sokat kell javítani és drága. most wire fleeceben van,ha átrakom másik armorba akkor lehet csökkenteni a javítási költségeket?
20 frenzy
20 bo
20 shout
20 dwing
1+ taunt (lvl84 leszel, ha bers, leap-leap attack, bc-re is teszel. 10 taunthoz lvl93 kell, szóval elérhetõ...) Dswing meg azért jó ugye, mert manát termel😊
frenzy mellett nincs blockod, ergo def legyen nagy, vagy pedig a frenzy dam legyen maximális. Szóval én frenzy barbon frenzy-bo-dswing-taunt kvartettet maxolnám, mastery-re 1 pont, berserkre 1 pont. Inkább használj switchen egy fegyó-pajzs kombót berserkkel a pd immunok ellen, mint elszarj 20 skillpontot 20% magic dam-ért... Használj pl 2x Famine legendary mallet-et switchen, mastery-d nem sokat számít, így akármilyen weapon class-t használhatsz.
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem akarok hibrid-et,csak gondoltam még fireball-t mellé hogy nelegyen gond ha cold immun. monsta jön ellenem...pl most mentem át act 2be..duriel-ellen félek hogy cold immunis lesz =) ...
jah és, a merc.-eset kitudnád fejteni ? mert nem nagyon értem =D ezeket a rövidítéseket.. ,van 1 mercem ami fire..de gyengus...nemtudom act3om, most hogy nightmare-en vagyok.lesznek-e erõsebb/fejlettebb merc.ek..
-hú de olyan cuccokat találok hogy 😮 😊) , a getting magic item köbö 91%on van..úgy hogy tök jó 😊
amivel nem bírsz el hellen, majd merc kinyírja. act2 nightmare merc. shaftstop,stone vagy forti rajta (persze eth mindegyik) eth reapers toll,vagy ha nincs mana eth cv insight,fejére pedig egy gaze, vagy andi rallal és nem lesz gondod cold immunokkal
szerintetek megéri kimaxolni frenzy mellett a berserket a double swing helyett?
Azt szeretném kérdezni hogy, mit gondoltok arról hogy - melyik a "jobb" fire ball vagy a hydra éri meg jobban...FO-s sorci vagyok amúgy =) ( valami hihetetlen über jó 😊 nagyon jól lehet vele haladni,és elég "könnyû" is . persze nemtudom majd milesz nightmare meg hell act5-ben 😊 sok cold os elen...). Azt olvastam hogy FO és fire ball build az elég jó 😊 meg ezt használják, a hydra az elég fix dolog ,míg a fireball az sokkal mobilisabb.
?!
összedobok egy frenzy barbot
(ment vissza mail is)
nem valami jó dolog ez így5zh elõtt egy héttel, meg a vizsgaidõszak elõtt, de ha kedvet kaptam akkor mit csináljak 😊
egyébként olyanra gondoltam,hogy fizetek neked pl 1000ft-t (szerintem egy cd kulcs nem nagyon ér többet),vagy használnám,cserébe csinálnék neked egy felskillezett karakter (cuccok nélkül,vagy pár cuccal), hogy ha kedvet kapsz a játékra akkor ne kelljen ezzel foglalkozni. vagy esetleg ingyen, hogy, ha nem használod, ne vesszen kárba 😊
solikka: igen battle.net miatt.valóban lennél ilyen kedves? örök hálám,esetleg nincs kedved meginni egy sört valamikor(lehet más is 😛)? 😄
[email protected]
és mmmm miért is jó hogy olyan mintha bnet-en játszanék? 😊 amiket felsoroltál az singlibe nincs?
ajánlom,hogy telepíts fel hozzá modokat, amivel tudsz torchot szerezni magadnak meg annit,és használhatod a ladder only rw-ket is, így majdnem olyan mintha bneten játszanál egyedül
nos. hát ami van most kari az a 1.10esbe van ....és az 1.10-es az annyira szörnyû?😊 , én annyit vettem észre a kétpeccs között hogy a 10-esben lehet venni mana potiont =p , de ha 1.09-esbe jobb-vagyis kedvezõbb több dolog akkor lehet átváltok😊
de ha nem vészes akkor nem 😊
Ha nem sikerül eljutni vagy csak lusta vagy, akkor segítek 😊 Ide menj és megtalálod.
1.09 és 1.10 között van különbség rendesen. Hogy melyikkel érdemes single playerben játszani? Attól függ. Ha már van karid 1.09-ben akkor 1.10 teljesen szétcseszi a synergy rendszerrel. Ez esetben nem ajánlom.
amit a diablopáholyon találtam, azok valamiért nem jók,beakarnám tölteni és nem,valami corrupt file-t ír ki
elõre is köszönöm a választ=)
kérdeznék 2-t 😊 , szerintetek melyik Lod verzióval érdemes, elkezdni játszani....vagy úgy ált.ban játszani ( single)
másik-már vannak karijaim csak az 1ik , 1.09es a másik meg nem tudom vagy 10-es vagy más,mert most 1.09-ben nem látok õket 😞 ,csak felfele nem látni a karikat? vagy lefele nem ? gondolom felfele nem látni.de azért megkérdezem 😊
Charm rollozásakor a tárgy ilvl-je megváltozik a rollozás közben, vagy nem?
Szóval, ha Nitha dob egy GC-t, azt egyszer érdemes csupán rollozni, vagy addig ameddig bírom gem-el?😊
Open Tech Support
vagy ahogy néztem, diablo páholy fórumon is vannak aktív klánok (bár ki tudja mennyire?)
esetleg keresd meg JancsiPapát
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
vagy megveszed eredetiben,vagy marad a lan,esetleg tört szerverek(kani pl)
rollozni szokták,de hogy mi alapján kapja meg ezeket a tulajdonságokat?passz
poison sc. Hogy létezhet 250, meg 300 psn dam-os sc???😮
Az én olvasatomban a legnagyobb a "Pestilent Small charm of Antrax", 175/6+50/6, 225 psn dam over 6 sec.
Mit hagytam figyelmen kívül?😄
d2jsp megfelelõ alfórumába írjatok, ott biztos tudnak rá mondani valamit
CS-ben meg Tf2-ben annyi jó dumát éehet összeszedni:
cigánymod (mikor többen rádszállnak)
kemperköcsög (értelemszerû)
jó a csíted, hol szerezted?
meg még van 6000 csak elfelejtem ezeket.
haverommal andariel ellen. megszólal mikor már aliug van HP-ja. aha, jó a fejed, hol tömetted.
belépünk, ott egy nagy vértócsa ellenfelekk: megszólal.
egyre jobb ez a hely, tetszik a lakberendezõ, amdj elkérem a számát.
alig van HP-m: na mentem csá. és megnyitok egy scrollt.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
kék/magic/
2 assa skill
20 fcr
2 sox*
*Larzuk ebbe 2 sox-t rak.
Inkább arról meséljetek, hogy mit érhet ez a cucc:
2 Fire sk(soso)
20 fcr
11 allres
64 GF
1 sox
60 defes diadem
Tegnap egy IstMal ajánlatot utasítottam vissza... csak körülbelüli értékre vagyok kíváncsi😊 Köszi.
Kivágok mindenkit! 😄
Tessék nyugiban fórumozni, peace.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
megtaláltok ott, Aspy, tiszteletem, sok sikert a tulkokhoz