Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt az immun dolgot nem én találtam ki, hanem nálam nyilván tapasztaltabb emberek. Az pedig, hogy mennyi az igazság tartalma szintén nem hitelesítettem személyesen. Mindenesetre én továbbra is fenntartom azt az álláspontot. Téged szerintem a Gaze life leech modja zavar meg, hiszen egy kellõen sokat sebzõ merc ha rendesen betalál jab-al pillanatok alatt helyre rázza magát. Mellesleg a segítõ legádázabb (szerintem) ellensége az elemtális sebzés, lásd travi és baalrun wave 3 council member-jei illetve a hydrái.

Nem egyszeri próba volt, hanem folyamatosan minden fizikai résznél látszik, hogy sokkal jobban bírja a strapát.
xNoodlex
Szerintem ne a gyakorlatban keress választ erre a számít-e rajta kérdésre, lehet listerék pont nem találták el egyszer se normálisan... ^^
Hivatalos oldalról érdemes választ keresni az ilyen kérdésekre.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Attól még, hogy leírtad attól még nem lesz igaz 😊

Igenis müxik rajta. Shaft+Gaze 50%-át már elég rendesen megérzi. Hell Lister-ék Fana aurával sem tudták lenyomni.
persze nekem bannolják két accomat, de duped hr-ek még mindig vannak
hogy rohadjon meg az összes blizzardos szemétláda aki kitalálta ezt tisztogatást

How much can you take,before you snap?

na összedobtam egy dusk fortit és mostmár normálisak repair költségek

valóban, most olvasom,hogy tényleg írtad
egyébként nem tudtam,ez biztos? és a damage reduce 15%, vagy reduce damage by 10. egyik sem mûködik? és bug miatt, vagy mercen alapból

de, ed armorban 😞
mindjárt eladom akkor gyorsban

Még jó hogy a múltkorában írtam le, miszerint a damage reduce nem érvényes merc-re. Nem kötözködésképpen, csak éppen nem hasznos tanács.

Forti nem véletlen superior armorban van? Ha jól rémlik, akkor pont a + sup ed okozza az aránytalan javítási költséget, legyen az bármilyen runaszó, de már nem vagyok meggyõzõdve róla teljesen, annyi biztos, hogy tipikus eset, és valami roppant mód triviális az oka. SZép frenzy barbi amit leírsz, és az oath is remek dolog a fizikai immunok ellen, valami X% eséllyel bone speart nyom, magic sebzés 😊

merc legyen ackt2 nightmare, offensive, mert might aurája van, és jó cuccokkal sok dmg érhetõ el
olyanokat rakj rá amin life leech van,damage reduce,faster hit recovery,plusz hasznos modok
egy pl:eth fortitude armor, eth reapers toll, vagy eth insight colossus voulge,eth andariel helm+ral
de sok féle lehetõség van

amúgy a frenzy barbom cuccai:
grief pb,oath highland blade,forti wire fleece,arreat, angelic combo,raven frost,sandstorm trek,dracul,verdungo

azért választottam swordot, axe helyett, mert gyorsabb

én inkább frenzyt dmg-t próbálom növelni def helyett. mivel forti van rajtam, shivering armor is növeli defet, így van 11k.
most frenzy max,weapon mastery max,bo max,double swing 18, plusz prereqs és egyéb 1 pontosok
berserket inkább kihagyom, azon elég 1 pont is, ww-re nem pazarolok, leap néha jól jön,1 pontot megér, war,battle cry, war cry majd lehet,hogy késõbb lesz. most lvl 83 vagyok. szóval még lesz 10 pont ami shout tauntra meg majd sztem 30-70 % arányban. van +8 skillem cuccokból,de nincs még annim. resek 45-45-45-80
eddig brutál, de egy gondom van,hogy fortit kurva sokat kell javítani és drága. most wire fleeceben van,ha átrakom másik armorba akkor lehet csökkenteni a javítási költségeket?

és elkurtam...😄

20 frenzy
20 bo
20 shout
20 dwing
1+ taunt (lvl84 leszel, ha bers, leap-leap attack, bc-re is teszel. 10 taunthoz lvl93 kell, szóval elérhetõ...) Dswing meg azért jó ugye, mert manát termel😊
semmiképpen sem szvsz

frenzy mellett nincs blockod, ergo def legyen nagy, vagy pedig a frenzy dam legyen maximális. Szóval én frenzy barbon frenzy-bo-dswing-taunt kvartettet maxolnám, mastery-re 1 pont, berserkre 1 pont. Inkább használj switchen egy fegyó-pajzs kombót berserkkel a pd immunok ellen, mint elszarj 20 skillpontot 20% magic dam-ért... Használj pl 2x Famine legendary mallet-et switchen, mastery-d nem sokat számít, így akármilyen weapon class-t használhatsz.
Most nézem,tényleg nem immunok 😊))) ,de azért van 1 jópár monsta ami igen...pedig jó lenne szétrúgni a seggüket =).

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

nearo
én úgy tudom, hogy actbossok nem lehetnek immunok, max nagyon magas a resistje (vagy nagyon alacsony - lásd andariel és a tûz ^^)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

éértem köszi =>
Nem akarok hibrid-et,csak gondoltam még fireball-t mellé hogy nelegyen gond ha cold immun. monsta jön ellenem...pl most mentem át act 2be..duriel-ellen félek hogy cold immunis lesz =) ...
jah és, a merc.-eset kitudnád fejteni ? mert nem nagyon értem =D ezeket a rövidítéseket.. ,van 1 mercem ami fire..de gyengus...nemtudom act3om, most hogy nightmare-en vagyok.lesznek-e erõsebb/fejlettebb merc.ek..

-hú de olyan cuccokat találok hogy 😮 😊) , a getting magic item köbö 91%on van..úgy hogy tök jó 😊

a kérdésedben benne a válasz szerintem. meg hydrához elég elit cuccok kellenek. hibrid sosot meg nem érdemes építeni, mert nem lesz elég dmg
amivel nem bírsz el hellen, majd merc kinyírja. act2 nightmare merc. shaftstop,stone vagy forti rajta (persze eth mindegyik) eth reapers toll,vagy ha nincs mana eth cv insight,fejére pedig egy gaze, vagy andi rallal és nem lesz gondod cold immunokkal

szerintetek megéri kimaxolni frenzy mellett a berserket a double swing helyett?

Hi!
Azt szeretném kérdezni hogy, mit gondoltok arról hogy - melyik a "jobb" fire ball vagy a hydra éri meg jobban...FO-s sorci vagyok amúgy =) ( valami hihetetlen über jó 😊 nagyon jól lehet vele haladni,és elég "könnyû" is . persze nemtudom majd milesz nightmare meg hell act5-ben 😊 sok cold os elen...). Azt olvastam hogy FO és fire ball build az elég jó 😊 meg ezt használják, a hydra az elég fix dolog ,míg a fireball az sokkal mobilisabb.
?!

Nincs mit 😊 Így legalább nem csak a polcon pihen hanem valaki hasznát is látja 😄

Köszönöm szépen még egyszer 😊
összedobok egy frenzy barbot
(ment vissza mail is)

Mail ment! 😊 Jó játékot!

tényleg? nem is gondoltam volna, hogy valaki odaadja, de mégis bírtam,hátha 😊
nem valami jó dolog ez így5zh elõtt egy héttel, meg a vizsgaidõszak elõtt, de ha kedvet kaptam akkor mit csináljak 😊
egyébként olyanra gondoltam,hogy fizetek neked pl 1000ft-t (szerintem egy cd kulcs nem nagyon ér többet),vagy használnám,cserébe csinálnék neked egy felskillezett karakter (cuccok nélkül,vagy pár cuccal), hogy ha kedvet kapsz a játékra akkor ne kelljen ezzel foglalkozni. vagy esetleg ingyen, hogy, ha nem használod, ne vesszen kárba 😊

solikka: igen battle.net miatt.valóban lennél ilyen kedves? örök hálám,esetleg nincs kedved meginni egy sört valamikor(lehet más is 😛)? 😄
[email protected]

Gondolom Bnet miatt kéne...azt úgysem használom szóval ha adsz egy mélcímet akkor ezer örömmel elküldöm.

Én szívesen

tigeroo
háát én már nem jászom, lehetne róla szó.
bõvebben?
úgy emlékszem nem lehet pandemonium eventet csinálni és anni sincs singleben,szerintem ezeket megéri bemoddolni,plusz laddr only rw-ket is,mert lesz fortid,spirited,last wished,insightod stb 😊

hm,oké😊 akkor marad az 1.10-es 😊 , spannal most amúgy is nyomjuk hálóba😊 tök jó!
és mmmm miért is jó hogy olyan mintha bnet-en játszanék? 😊 amiket felsoroltál az singlibe nincs?

szerintem meg 1.10 jobban megéri neked az új rúnaszavak miatt.
ajánlom,hogy telepíts fel hozzá modokat, amivel tudsz torchot szerezni magadnak meg annit,és használhatod a ladder only rw-ket is, így majdnem olyan mintha bneten játszanál egyedül

meg találtam azt már 😊 csak valamit kiírt,de most sikerült feltelepíteni, 😊 , és sikerült módosítani😊

nos. hát ami van most kari az a 1.10esbe van ....és az 1.10-es az annyira szörnyû?😊 , én annyit vettem észre a kétpeccs között hogy a 10-esben lehet venni mana potiont =p , de ha 1.09-esbe jobb-vagyis kedvezõbb több dolog akkor lehet átváltok😊
de ha nem vészes akkor nem 😊

Én egy Hero Editor nevû programot használok többnyire single playerben karaktertervezésre. Ezt megtalálod a "Diablo páholy" linken ami itt van pont felettünk a topic kép alatt. Ha megérkeztél arra a portálra, akkor ott kattints a 'hasznos holmik' fülre, azon belül pedig az 'árnyoldal'-ra.

Ha nem sikerül eljutni vagy csak lusta vagy, akkor segítek 😊 Ide menj és megtalálod.

1.09 és 1.10 között van különbség rendesen. Hogy melyikkel érdemes single playerben játszani? Attól függ. Ha már van karid 1.09-ben akkor 1.10 teljesen szétcseszi a synergy rendszerrel. Ez esetben nem ajánlom.

jah és nem-e tudtok olyan progit, amivel a karim skill-jét tudnám-e resetelni
amit a diablopáholyon találtam, azok valamiért nem jók,beakarnám tölteni és nem,valami corrupt file-t ír ki

elõre is köszönöm a választ=)

Helóztok!
kérdeznék 2-t 😊 , szerintetek melyik Lod verzióval érdemes, elkezdni játszani....vagy úgy ált.ban játszani ( single)
másik-már vannak karijaim csak az 1ik , 1.09es a másik meg nem tudom vagy 10-es vagy más,mert most 1.09-ben nem látok õket 😞 ,csak felfele nem látni a karikat? vagy lefele nem ? gondolom felfele nem látni.de azért megkérdezem 😊

nem ismertek esetleg olyas valakit aki megválna a d2lod eredeti cd-key -tõl

Amíg bírod gemmel.

Szasztok!

Charm rollozásakor a tárgy ilvl-je megváltozik a rollozás közben, vagy nem?
Szóval, ha Nitha dob egy GC-t, azt egyszer érdemes csupán rollozni, vagy addig ameddig bírom gem-el?😊
xNoodlex
Egyébként én úgy emlékszem újratelepítettem játékot anno.

xNoodlex
Ez lesz az:
Open Tech Support

xNoodlex
Hmm régen nekem is volt ilyen, de valahogy megoldódott. Úgy emlékszem, hogy kiugrott, de mikor visszaléptem már act5ben volt. Talán loader csinálta a hibát.

Sziasztok van egy problémám amikor legyõzõm Diablot az act 4 ben utána oda megyek Tyraelhez aki kinyit nekem egy portál de amikor bemegyek rajta kiírja ezt a hiba üzenetet hogy unhandled exception acces violation(c0000005) és lefagy a játék😞 hogy lehetene ezt orvosolni??????
d2jsp-n van egy jó pár, biztos van magyar is
vagy ahogy néztem, diablo páholy fórumon is vannak aktív klánok (bár ki tudja mennyire?)
esetleg keresd meg JancsiPapát

Terawatt
Hello lenne egy olyan kérdésem hogy van meg aktiv klán vagy vmi diblon ahova kene egy-két új ember?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

ha nem eredeti a játék, akkor nem tudsz csatlakozni bnet-re
vagy megveszed eredetiben,vagy marad a lan,esetleg tört szerverek(kani pl)

sziasztok tudátok abban segíteni hogy ,hogy tudnák csatlakozni bettle.netre mert mindig azt írja ki hogy ha modemem van akkor lépjek kapcsolatba az internet szolgátatommal de nem nagyon vágom hogy mit kéne velük csinálnom és nem eredeti játék van meg hanem letöltöttem.
én úgy tudom 451 psn 12sec a legjobb ami létezhet sc-ben,ami pont duplája a tiednek,szóval már nem jársz messze
rollozni szokták,de hogy mi alapján kapja meg ezeket a tulajdonságokat?passz

http://www.diabloii.co.uk/items/poison_damage_small_charm_646/

poison sc. Hogy létezhet 250, meg 300 psn dam-os sc???😮

Az én olvasatomban a legnagyobb a "Pestilent Small charm of Antrax", 175/6+50/6, 225 psn dam over 6 sec.

Mit hagytam figyelmen kívül?😄
árakat elég nehéz mondani most
d2jsp megfelelõ alfórumába írjatok, ott biztos tudnak rá mondani valamit

jozing
én Tf2-ben láttam ilyen sprayt-t: What about a big cup of STFU (shut the fuck up gyk)? think bafore you say something stupid.

CS-ben meg Tf2-ben annyi jó dumát éehet összeszedni:
cigánymod (mikor többen rádszállnak)
kemperköcsög (értelemszerû)
jó a csíted, hol szerezted?
meg még van 6000 csak elfelejtem ezeket.

haverommal andariel ellen. megszólal mikor már aliug van HP-ja. aha, jó a fejed, hol tömetted.
belépünk, ott egy nagy vértócsa ellenfelekk: megszólal.
egyre jobb ez a hely, tetszik a lakberendezõ, amdj elkérem a számát.
alig van HP-m: na mentem csá. és megnyitok egy scrollt.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

NEkem egy ilyenem van erre isjöhet pc:

kék/magic/
2 assa skill
20 fcr
2 sox*

*Larzuk ebbe 2 sox-t rak.

Jaja, "shut a fuck up, and go game", ahogy egyik bölcs(?) SC-s klántársam oltott le pár havert egy vita közben😄

Inkább arról meséljetek, hogy mit érhet ez a cucc:
2 Fire sk(soso)
20 fcr
11 allres
64 GF
1 sox

60 defes diadem

Tegnap egy IstMal ajánlatot utasítottam vissza... csak körülbelüli értékre vagyok kíváncsi😊 Köszi.
A teringettét, mi folyik itt?!
Kivágok mindenkit! 😄

Tessék nyugiban fórumozni, peace.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

na jól van, elég is volt ennyi az sg.hu-s társaságból, megjöttek a nagyokosok, inkább csinálom a saját fórumomat, nem gondolom, hogy 1-2 mindenttudó oktondijózsikkal nekem le kéne állnom vitatkozni
megtaláltok ott, Aspy, tiszteletem, sok sikert a tulkokhoz