• berlinboy6329
    Hát nem tom,vagy meg van szokva h nem szeretek egyedül járkálni,mer csapatban az erő,és a csontik elvégzik helyettem a munkát,ha meg meghal az egyik,csináltak elég hullát,van miből gyártani...Javezonommal meg kikapok,mint a szar..Lehet azért mert a necroval meg volt szokva a csapatcucc,és most h szinte egyedül vagyok,tök selejt lettem....olyan hamar halok,h nem igaz...Players8ban akarok menni,h haladjak a fejlődéssel,de olyan lassan döglik mindenki..Necroval olyen nem volt..ráküldtem 6-7 csontit az ellenre, ott se volt.Most eg azon kapom amgam,h 10 percenként legalább 3-4(5)x town ortalozok vissza a "bázisra",h potikat meg javelint vegyek...Néztem lightning javazonos buildet,az alapján csinálgatom a karit,de nem tűnik olyan keménynek mint a necro volt ekkor...Előző postban is irtam,h olyan hamar leszivják a skillek a manát h nemigaz....Jab alig ér vmit(1es szint)poison javelin még elmegy(2),a lightningos(1) meg szörnyű..Annyit sebez kb,mint én critical hittel,talán picit többet,viszont a manám 5-6 dobűs után oda....Unom az állandó mászkálást,meg h 1 perc egy skeleton archer pl...Később is ilyen gagyi lesz?Lehet megint necro kellett volna,d azzal már voltam,nem akartam megint..