• Ragnar360
    Én a nagy várakozás közepette, tegnap/ma toltam a 2-t bneten... és elég uncsi volt már :( pedig nagyon vejön a game, de unalmas - ilyen run olyan run, szintezés - semmi extra, kevés, sőt semmi multi tartalom, 4-5-6 éve biztos imádtam volna...de már vhogy nem hatnak meg benne az aranyozott cuccok ilyen gemelés olyan runák etc. - társaság viszont egész jó volt
    magas szinten se lehet igazán sok mindent csinálni, fejleszteget a cuccod, néha egy-két duel, aminek jobban kéne menni a játékban (gyakrabban) szerintem...

Vhogy már nem fogodt meg a szintezés, a tárgyak varázsa - ahogy mondták, lehet azért mert mindenki húz mindenkit - ezzel nem is volt bajom, mert faszomnak sincs kedve MÁR (itt a dio2ben, 2009-ben) 1-2 hetet jáccani, h lvl 80+ legyen - mert minek ? Azzal már elkéstem, meg utánna nem tudnék mit csinálni

Azzal nem fogom élvezni a játékot 80+, 90+ nál, hogy Baal run ezerrel, azért h tényleg FULLOS cuccaim legyenek, mert mire megyek vele semmire na mind1

A 3-at biztos bneten fogom elkezdeni és kíváncsian várom, mivel tudnak addiktá tenni a blizzes arcok...mert jelenleg 2009ben a 2 már nem vonz - PEDIG NAGYOn SZERETNÉM - csak tényleg nemtudott/tudna már lekötni - Dio3-at MOST!!!!!!!!!

Aki meg 5-6 éve v régebb óta tolja a 2-t bneten (mind a mai napig v akár már nem) annak meg respect és megsúghatná, h mivel töltötte az idejét a játékban :D lol - hulyén hangzik tudom :P

Btw ezúton is nagyon szépen köszönöm a cdkeyt xNoodlex-nek
    Nem veszett kárba... aki igényt tart rá annak átadom az accot (az ő engedelmével természetesen)