• Delac
    Nagyon jó lenne a stafe, csak mégsem annyira. Én is azt fejleszettem első bow amazonomnál, aztán idővel kipróbáltam a multi arrow-t és sokkal jobban tetszett. Mind a kettő erős skill, ámbár annyit még tudok a multi előnyére hozni, hogy a magic és multi arrow kombo egymás alatt van, nem kell olyan skillekre is rakni amik tök feleslegesek. Guided arrow pedig leginkább pvp-ben haszálják. Régen nagyon erős volt, mostmár csak árnyéka önmagának.

Pierce-re azért nem raknék többet, mert szerintem felesleges, nem véleletlen hogy vannak olyan tárgyak amin van ilyen modifikáció (lásd Razortail öv), és ilyen formában skill pont vesztegetés ha mégis adsz rá.

Penetrate-re azért nem raktam/nék, mert az amazonnál pont nagyon egyszerű attack ratinget csinálni, sőt nem kevés fegyver létezik olyan opcióval, hogy nem igényli azt - mármint az attack ratinget - mert éppenséggel Ignor target's defense. Másrészről pedig azt se szabad elfelejteni, hogy az amazonnál a sebzsét a dexterity határozza meg. Magyarul, 100 dexterity az a a papíron lévő fegyver sebzést 100% -l növeli vagyis duplázza, 200 dex triplázza etc. Ugyanúgy ahogy a melee karaktereknél, mint paladin és barbár, a strenght (is) befolyásolja a sebzés nagyságát. Bárki megnézheti, hogy mikét fest karaktere sebzése a karakterlapján, lecsupaszítva egyszál fegyverben, minden más plusz kikapcsolásval. És nem utolsó sorban minden classnál a dex határozza meg az attack ratinget, hogy ez jelen esetben még a sebzést is növeli tényleg nem piskóta.

Ezért még annyit hozzá tennék ehhez a kis eszmefuttatáshoz, hogy ha már itt tartunk és ennyire belemelegedtem, hogy részemről ebbe az irányba fejleszteném. Azaz lehetőleg minnél többet rakj a dex-re, strenghtre csak amennyit muszáj, maradák vitality-re. Energy nem kell :P Vigyél olyan 7-7 százalék élet és mana lopást. Nagyon kis ütős karakter lesz, semmi szégyenkezni valója nem lesz még kisebb fegyverekkel sem, úgy hogy jómagam erősen ajánlom neked, bárkinek, aki kedvet kap bow amazonhoz.