Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért 1.09ben még könnyebb volt a lvlezés :|
1.11a -> lvl 96
meg 2x 95 :o

nearo
Nekem lv40 és 50 között van a legmagasabb karim... valahogy act4-5 környékén megunom. De minden mással is ugyanígy vagyok 😊 (pl lineage, ott sincs 50 feletti karim)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Rettenthető
Lvl 99-s Bowazon (még 1.09 alatt toltam fel), 100% legit.
Utána olyan 1,5 évig pihent a Diablo, mert akkor picit megcsömörlöttem tõle:-)
Most meg Ladderen figyel egy 88-s fo/fb sorc.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

az én legmagasabb szintû karim lvl 17
<#idiota>!
nekem 77 sazl jobban átérzed a szituációnt mint én. <#idota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Kandurex
hát, nekem a legmagasabb karim eddig egy 83lvl, szal 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gondolj bele valahogy az embernek fel kell gyúrnia magát 99-es szintûre, mégis hogy csinálja, ha nem százszor meg ezerszer elmegy a fõgenyához és lecsapja? 😄

Kandurex
hellen? 😊

Elszúrtam, igazad van, nálam is mindig pont így van 😊
más helyszín ugrott be hirtelen.

Egy lelkes kezdõnek ez is soknak látszik 😛

csak 100x? 😛

Ok,köszi
ha a stat pontokat rossz helyre rakod az még nem akkora tragédia (11es szinten)
inkább a skillekkel kell odafigyelni
A neten olvastam egy leírást ahol egy nekro summoner(én vmi olyasmi felé raktam a skill pontokat)strength re meg vitality re rakjon,másra nem nagyon kell. Na én raktam nagyjából össze vissza mindenre.Bár fõleg azért nem mindenre. Na ilyenkor mi van?Vagy nem ronthatom el vele annyira a játékot?
Kandurex
nem ajánlom a segédprogramok használatát, pont azt ölik meg, ami a játék lényege

(ez persze nem vonatkozik, az olyan õröltekre, mint én, aki kb. 100X csapta már le Diablo HELL -en, hogy hátha dob valami értéket 😊

Sziasztok! Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal és ahogy egyre jobban belemerülök,egyre jobban tetszik.Csak az a gondom hogy mivel csak úgy nekiugrottam az egésznek nem igazán értek hozzá,ezért lehet elrontottam a karakter fejlesztésem. Igaz még az elején vagyok(11 es szint) de szerintem rossz helyre raktam a pontokat amiket szintlépéskor kapok.Nincs olyan progi vagy lehetõség a játékban amivel újra el lehet osztani õket?
nekem eddig mindig a fal mellett volt, river of flame pedig mindig a waypoint mellett van
Szisztematikusan járd végig a mapot. Ott van az😄 Amikor megölöd Izual-t, utána Plains os Dispair-en indulj el, és járd körbe a "falat", tuti megtalálod, mert ott egy lépcsõ van, azon felmész a city-be😊 aztán a map közepén (szóval nem a falnál), lesz a wp, meg a lépcsõ River of Flame-be😊
Mindig máshová sorsolja ha új karaktert kezdesz, úgyhogy screenshotot adni nem tudunk.

Nemcsak a falnál lehet, lehet egy egyszerû gödör is az ami neked kell.

Sziasztok. Kéne egy kis segitség.... ACT IV lvl:26 Megcsináltam az elsõ küldetést, Kinyirtam azt az valamitXD kijött egy szellem belole, ok, viszamentem jutalomért ok... merre tovább? nem találom a lejáratot az elátkozottak városába.(city of damned) Azt tudod hogy egy lépcsöt kell keresnem de hol van? Bejártam már az Outter steeps(külsö sikság) és a plains of despairt (kétségbeesés sikja) is de sehol nem találtam., általában a szélén néztem... valaki tud segiteni hol van a lépcsõ? egy térképes screenshot megtenné vagy egy betájolás... Köszi elöre is.

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

IMYke2.0.0.0
Csak Battle.net-en, multiban mûködik és eléggé bugos - nem ajánlott!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kösz az infokat srácok:::
Nekem csak egy gizda 76-os druidám van de már vagy 2 hete egyáltalán nem is nyomtam

Állítólag van valami mod amivel nagyobb felbontásban is lehet nyomni, mint a 800X600. Tud róla valaki valamit?

na hol sikerült megvenni és mennyiért?

amúgy battle.nethez 1.12 kell, de ha elindítod a játékot és csatlakozol, egybõl letölti és telepíti

How much can you take,before you snap?

1.11 patch ig kell fel patchelni ugye?😊
Arreat Summit-on minden szar fent van, de a breakpoint-okról egy rövid szösszenet sincs... Vagy csak én nem találom...?😮
lvl99-es kari elég sok van és szinte minden karakterrel lehet látni. Némelyikbõl azért kevesebb van😊
nagyon köszi Nuki😊 sztem holnap már megyek is megvenni😊Mediaba vagy az 576 ba csak kaphato😄
Rettenthető
Mármint kinek?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

csá lenne egy kérdésem: Mekkora volt a legnagyobb szintû játékos idáig?
Melyik karakterrel?

Igen, olyan. Ha nem vagytok szövegségben akkor üthetitek egymást, ha szövetségben vagytok, akkor még egymás kapuin is közlekedhettek, stb.

nah egy utolso kérdés és nem fárasztalak titeket😊Ugye ez a diablo multyba olyan hogy belépnek a szobába vagy 5 en és akkor azokkal játszok vagyis csapatmunkába nem ugy hogy egymás ellen vagy valami😄(még nem játszottam a diabloval)😛
Szerintem a tq:immortal throne-os karavános pakolási módszer nagyon okos dolog,legalábbis nekem tetszett.Én örülnék egy ilyesmi megoldásnak.

http://silkiehun.atw.hu/

PiszkosFred
Igeret van a sajat karakterek kozotti targycsere egyszerusitesere...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

most voltam könyvesboltban, ha féláron adok mindent, akkor is legatyásítlak 😄DD

Rettenthető
A Battlenet csodálatos, disconnectáló csapdájába magam is sikeresen beleestem, pedig nem mászkáltam ki-be a játékból (de pont leraktam a trang övet, hogy a necro-m fel tudja venni). Persze utána a reteknek nem akart visszamenni a bnet-re, állandóan 6112-s hibával jelentkezett.
Még szerencse, hogy 2 hálókártya van a gépben -> gyorsan átdugtam a netet abba és már tudtam is csatlakozni a bnetre...
Remélem a saját karakterek közötti cuccolás jobban meg lesz oldva a Diablo III-ban, mert ez így nagyon necces.

nearo
ha valaki meglát egy fickót, aki "NEARO" feliratú polóban flangál, az én leszek, és nyugodtan kiabáljatok 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Folyton változik a sok hír miatt az ára, amikor én akartam venni örültem hogy egyáltalán kapható 😄

oks köszi nuki😄a jövöhéten talán meg is veszem😊ha jól néztem a neten 3500ft a Diablo2+LoD😊 sztem nem is olyan oks érte😛
Este fél 7 Lehel téri metrómegálló.
JancsiPapa a biztos, nála lesz egy pár egyetemi tankönyv. :Ð

nearo
najó, akkor holnap felavatom a nearo-s pólóm, hátha meglát valaki 😊

Egyetemi tankönyv vásárlás-egyeztetés börze. Egy egyszerû pesti metrómegállóban lesz és tart úgy körülbelül 5 percig <#idiota>

Talán lehetõség lesz egy duelre, a résztvevõ felek között, mely kõ-papír-olló formájában fog manifesztálódni.

Szóval semmi komoly (még) 😄

#23167: érdemes, kegyetlenül sokan játszanak vele még mindig!

nearo
hehe... tényleg lesz? hol, mikor? mer akkor lehet izzítom a nearo-s pólómat 😊

lem ko pdia
holnap meglesz az elsõ sg.hu diablo2topicos találkozó!
xDDD

vagy valaki lan ozik is vele?😊
jah értem akkor sztem majd megveszem érdemes megvenni sokan tolják neten?
ewuk
hogy lehet így upgradelni?
lanba játszhatsz bármikor, de neten csak eredetivel lehet
zsirfecske
nekem valahogy mákom van ezzel a viper upgrade dologgal...

light soso armorom:

ethereal + cold facet:

szóval 2-bõl kettõ 1000+ def-re jött ki. mielõtt kérdeznétek az eth act3 cold merc-nek lesz, nagyképûen 😊

Köszönöm szépen a segítséget már sikerült😊)