Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.11a -> lvl 96
meg 2x 95 :o
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Utána olyan 1,5 évig pihent a Diablo, mert akkor picit megcsömörlöttem tõle:-)
Most meg Ladderen figyel egy 88-s fo/fb sorc.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
<#idiota>#idiota>!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
inkább a skillekkel kell odafigyelni
(ez persze nem vonatkozik, az olyan õröltekre, mint én, aki kb. 100X csapta már le Diablo HELL -en, hogy hátha dob valami értéket 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nemcsak a falnál lehet, lehet egy egyszerû gödör is az ami neked kell.
PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem csak egy gizda 76-os druidám van de már vagy 2 hete egyáltalán nem is nyomtam
amúgy battle.nethez 1.12 kell, de ha elindítod a játékot és csatlakozol, egybõl letölti és telepíti
How much can you take,before you snap?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Melyik karakterrel?
http://silkiehun.atw.hu/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Még szerencse, hogy 2 hálókártya van a gépben -> gyorsan átdugtam a netet abba és már tudtam is csatlakozni a bnetre...
Remélem a saját karakterek közötti cuccolás jobban meg lesz oldva a Diablo III-ban, mert ez így nagyon necces.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
JancsiPapa a biztos, nála lesz egy pár egyetemi tankönyv. :Ð
Talán lehetõség lesz egy duelre, a résztvevõ felek között, mely kõ-papír-olló formájában fog manifesztálódni.
Szóval semmi komoly (még) 😄
#23167: érdemes, kegyetlenül sokan játszanak vele még mindig!
holnap meglesz az elsõ sg.hu diablo2topicos találkozó!
xDDD
light soso armorom:
ethereal + cold facet:
szóval 2-bõl kettõ 1000+ def-re jött ki. mielõtt kérdeznétek az eth act3 cold merc-nek lesz, nagyképûen 😊