JancsiPapa#23596
nem a cuccoláson van lényeg, én még ismeretlennel sosem cuccoltam, inkább vártam 5 percig egy pws gameben, mintsem valaki másra hagyatkozzak
de most mondok neked egy példát : chczok, classic hardcore.
nincs se rúna, se jewel, se charm, se shako, legjobb set az iratha set, legjobb fegyver a spectral shard (meg lehet őket nézni és hümmögni), szörnyek szintjei nem ugyanazok, már egy lvl 80 (!) karit megcsinálni tovább tart, mint 8 lodos karit elvinni 80-ig.
Na most kell az expeléshez az, hogy 8 player gameben ketten öljenek csak (legjobb xp eloszlás), lételem a bo (battle orders) lévén hardcoreról van szó, nincs cta, hogy a hammerdin vagy bárki a csapatban bozzon - kezdjük ott, hogy magadtól nem fogsz húsvér emberekkel teletölteni egy gamet, ráadásul ezzel a módszerrel 5x annyi csrunt kell vinni (lehet keveset írtam!), hogy ugyanazt az expet megkapd, mint amit 2/8-ban.
Loadert már régen meg kellett volna engedni (látjátok, 1.12ben megengedték, hogy ne kelljen berakni a cdt, addig a mountolása IS cheatnek számított!), hiszen ugyanannyi cdkulcsot, ezáltal játékot vesznek meg, ahány kulccsal ők felmennek
Ezért vicces itt nekem az, hogy jönnek itt emberkék nulla vagy szikrányi bnetes tapasztalattal és lobogtatják a szabályzatot és a fairplay fehér makulátlan zászlaját, miközben fogalmuk sincs arról, ami történik.
Én világéletemben egyedül játszottam, magamnak, duelben mindig is 49-es karaktereket indítottam, nem vertem a faszom a cuccaimra.
köszöntem