Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
Köszi, elolvastam õket, mindegyikben alapkövetelmény az enigma meg hasonlók. Hellen is boldogulni akaró hobbijátékosoknak nincs druida build ezek szerint?

Egyik buildben találtam egy érdekes dolgot:

Raven: 1 Point (pre-requisite and fun)
Summon Spirit Wolf: 1 Point (tanks for PvP / PvM)
Oak Sage: 20 Points (+ 5% More Life per level)
Summon Dire Wolf: 1 Point (pre-requisite)
Summon Grizzly: 1 Point (tank and good damage)
Poison Creeper: 1 Point (used in certain PVP situations)

<#merges2>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

shaba23
az is baj volt anno, ha túl gyorsan lépkedtél ki-be
envoka
Én az 1 perces megoldást szoktam választani (1 percnél kevesebb idõ alatt kell megcsinálni):
- kreálom a gamet.
- kiszórom a cuccot / kb. 10mp.
- kilépek, másik karakterrel be / kb. 10-15mp.
- felszedem a cuccokat / kb. 10mp.
kilépek. kész.
Csak saját felelõségre !!!!!

http://sacred2.hu/

Rettenthető
Nem kell 10 perc, elég 5.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

10 perc után 1 percig nyitva marad a játék,így tudsz egyedül cuccolni

edios: bár dios pályafutásom alatt még nem játszottam komolyabban druidával, én egy elemantolassal próbálkoznék,de majd jön valaki tapasztaltabb és úgy is megmondja a frankót 😊
ja és google-s biuldek helyett:
http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=14039601&f=87
vagy
http://www.battle.net/forums/thread.aspx?fn=d2-general&t=1310442&p=1&#post1310442
van közte egy két merész 😄

How much can you take,before you snap?

shaba23
igen, így lehet, de hogy ne törlõdjön a kreált game, pár percig benne kell maradnod.
edios
Sziasztok!
Életem elsõ druidájával játszok, szeretnék segítséget kérni, hogy melyik tree melyik skilljeire érdemes gyúrni, hogy hell is lendületesen menjen. (Sajnos guglis buildek nagyrésze olyan equipmentre alapoz, ami nekem sose lesz.)

Próbálgattam 99es tesztkarival hell végét mind a 3 ággal, az a tapasztalatom, hogy summon használhatatlan (grizzly minden synergyvel, kimaxolva se sebzett vmi jól megidézett sebzésnövelõ szellemmel együtt), elemental ág jobb vmivel, bár hurricane sebzése volt egyedül kielégítõ. (Tornado meg sajnos elég irányíthatatlan.)
Shapeshiftingnél fire claws volt az a skill, amivel meg voltam elégedve.

Tehát a kérdésem, hogy kb melyik az a build, ami nem a legjobb itemekkel is életképes hellen?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

basszus nem azt mondtátok, hogy lehet úgy raktározni, hogy crea egy gamet, kidobom a cuccokat, kilépek, majd másik karival be, és a game még élni fog...??? Most szórtam ki 9 igen jó jewelt, és mind elveszet...😞
Sebaj, bár nagyon vártam a jóhírt.. 😊 Magam is keveset játszom, itt is van a barátnõm. Már elkezdtük testvéremmel a nonladder nekrót, így jól jönne az ajándékod. 😊 Jó pihenést! Egyél kenyeret s igyál energiaitalt. 😊
ne haragudj, holnap korán reggel mennem kell itthonról , most viszont fekszem, mert baromira másnapos vagyok, 4 órát aludtam, hányingerem van...
majd valamikor késõbb keresek neked dolgokat.

régebben nem így volt, de ezt ki lehetett játszani azzal, hogy a gép óráját visszaállítottad arra az idõre, amikor még nem volt expired.
erre rájött a blizz és inkább megszüntette ezeket a lejáró karaktereket.

andariel
mephisto
act 2 - lost city - csapóajtó - ancient tunnels

én travit is szoktam, kicsit nehezebb, és van immun is, megoldható

ewuk
elõ a bnet realmjével van a gebasz.
shaba23
az elõfordulhat, hogy nem tudom bnetre menni, mert pl nincs szerver, de arra hivatkozik, hogy az én netemmel van baj? tudok le-, feltölteni, netezni, de bnetre nem enged csatlakozni
shaba23
act1 végére lvl 18-on van 130+ MF-em.<#idiota> gull+nagelring😊 eddig jól alakul a dolog😊
érdekes
felléptem bnetre és volt 2 kari ami expired lett, beléptem vele és tudok joinolni meg kreálni és már nem expired. ez eddig is így volt?

shaba23
"20 blizzard
20 cold mastery
20 ice blast
20 icebolt
többi glacial spike
1 telekinesis,teleport, warmyth, static field, frozen armor"

Ezzel merre érdemes indulni MF runolni?

(egyébként kösz a buildet)
Gubberx
köszi szépen

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

plu604
afféle toplista... laddert kb évente resetelnek, addig meg küzdhetsz hogy a toplistára (ladderre) kerlj, a karid 99-esre húzásával. ha resetelték a laddert, a karid átkerül non-ladderbe és már nem fogsz látszani a toplistán, továbbá nem találhatsz ladder-only cuccokat.

berlinboy6329
A hardcore mod a játék elején,kariválasztásnál mit takar?Nightmaren/hellen mennyire érdemes benyomni egy /players8 ot?Mert elég sokat küzdenek a cspntikaim és kicsit uncsi..Én meg ben nem egmyek közéjük emrt 3 kis piros kösög fallen körbeáll és 6ütébõl szétveri a képem...Szal csak nézem meg szórom az ázkot..nagyon lassan haladok.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Gubberx
Üdv, uj vagyok még errefelé 😄 mi az a ladder és nonladder?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Hálás vagyok, köszi. 😊
így van, a dualtree soso gyengus, de ha mindenkit szét akarsz kapni, akkor a legjobb párosítás :]

ó, nézd, valamikor szombatig én egy külön accra, amit akkor fogok megcsinálni, átpakolok pár dolgot, aztán privátban elküldöm az accot és a passt, nem kell ebbõl ügyet csinálni... :]

Jancsipapa,

kérlek, akkor nézd meg mit tudsz adni. Privát üzenetben akár telefonszámot is cserélhetnénk, és egyszerûen meg tudunk beszélni egy idõpontot, hogy mikor találkozzunk a bneten.

Egyébként, van aki konkrétan tudja mi a ladder és a nonladder közti különbség? Amit én tudok eddig: az árak teljesen mások (alacsonyabbak), bizonyos rúnaszabakat nem lehet kirakni, bizonyos rúnákat már nem dob el a játék (ezt jól tudom?), nonladder játékos ugyan egy azon chaten van mint a ladder, de egymás kreált játékát nem láthatják - s nem léphetnek be egymás játékába.

Egyébként lehet tudni mennyi játékos játszik nonladdert és laddert?
jah hát még nyár van 😛

én viszont nem javaslom ezt a hybrod orb sorcot, ezzel kezdtem a laddert, de cuccok nélkül nagyon gyenge, már 3 playernél is megszenvedtem 😞
blizz sorc viszont cuccok nélkül is menõ 😊

nézd, amennyiben célirányos vagy, és bneten játszol, akkor nagyon jó a blizzardsorc:
20 blizzard
20 cold mastery
20 ice blast
20 icebolt
többi glacial spike
1 telekinesis,teleport, warmyth, static field, frozen armor
viszont ha szeretsz mindent ölni, akkor javaslom a frozen orb/fireball sorcot:
20 frozen orb
15 cold mastery
20 fireball
20 firebolt
xx mastery
xx ice bolt
xx alatt azt értem, hogy preferanciádtól függõen a 70 utáni szinteken azt erõsíted, ami jobban öl, jobban tetszik :]
jó szórakozást.

shaba23
valaki írjon már egy használható MF sorc skill tree-t, mert lassan 22es leszek anélkül hogy pontot osztottam volna 😊 neten kerestem, de kicsit ellentmondásos a dolog...
áh, 3 napra hazajöttem, holnaptól massive lerészegedés lesz :]

böröczk
Áhh, akkor inkább várok estig, akkor már úgyis otthon leszek, csak nap közben lett volna aktuális ismerõsökkel közös hepaj. : ) Viszont legközelebb majd elhozom a cd-t, aztán késõbb már nem lesz vele gond.
Azért köszi
Valaki, akinek esetleg újra kedve támadt elõvenni a játékot, és még nem a 70-99. szintet tapossa, vagy esetleg teljesen új játékra vetemedne, az csatlakozhatna, ha van kedve. : )

Kumiho #2179

1.12es patch óta van lehetõség cd nélkül játszani,ha felmásolod a fáljokat.
mivel nincs nálad a cd, így szerintem csak az a lehetõség maradt ha letöltöd torrentrõl a kiegészítõt és úgy játszol

gabeone: azt hiszem még nekem is van pár cuccom nl-ben,majd kereslek 😊

welcome back jani 😊

zsirfecske
oszt mit ír ki? hehe 😊

Az a problémám hogy nem tudok battle.neten játszani mert mindig kiír balamit ha rákattintok.
Lécci segítsetek!
A választ a [email protected] is küldhetitek.
köszi.
böröczk
No kérdésem a következõ: Pajtimnál tartózkodom épp, nála is fel van telepítve az EREDETI diablo 2 kiegészítõvel. Na már most a cd nálam maradt, és én itt is szeretnék játszani battleneten. Ha valahonnan szerzek miniimage-t (már ha diablo 2-höz létezik ilyen), akkor tudok játszani online vagy itt felejtsem el cd nélkül?
Köszi elõre is
Brí

Kumiho #2179

egy annival meg tudlak dobni és egy nec torchcsal is talán
ide írj, itt foglak látni, diablon 2x voltam nyáron :]
szóval majd keresek dolgokat, ha éppen ráérek.
J

zsirfecske
mennyit ér egy 3sockets eth archon plate kb? 750 körüli alap def. köszi

WANTED - kezdem így a hozzászólásomat.

Non Ladder itemeket keresek Ladder itemekért.

Amiket kínálok Ladderben: Anni (erõs közepes), Titan (perfekt), Stormshield, es egyeb kisebb itemek, rúnák, perfekt kövek.

Amiket keresek Non Ladderben: Anni, Necro Torch (mind két esetben legalább közepes), Death web, trang kesztyû, Enigma, Infinity, stb..

Fontos: Örülnék, ha valaki mindet oda tudná adni, de a lényeg számomra, hogy a keresett tárgyaknak legalább egy része meglegyen. Legjobban a torch és az annihilus kellene.

Testvérem ugyan így becserélné az itemeit. Neki is van Annihilusa, és nálam lényegesebben több, jobb itemi, de pontosan nem tudom mit. Pl. Ormus, shako, zaka, ist stb..

Ha van ilyen WANTED játékos, kinek vannak nonladder itemei, kérem, keressen meg itt a fórumon, vagy a játékban, szintén gabeone azonosítóval (account névvel).

A cserét bizalmi alapon, vagy személyesen akár kávézóban vagy nálam képzeltem el.
Sziasztok!
Eléggé kezdõ vagyok a témában, de a vistam alatt nem akar futni a Diablo II...
Ilyenkor tudok valamit tenni? :S
Kompatibilitási problémákat ír...

Üdv!
Blackdaemon
plu604
normalon, egy idézõs necronak persze hogy semmiség leölni a teheneket, én is megtettem. nightmare-en már jóval nehezebb dolgod lesz.

berlinboy6329
Nya rászántam amgam h megnézzem ezt a tehenes pályát...tegnapelõtt normalon végtoltam,gondoltam most meglesem....Hát elég gagyi volt..béna droppok,plus /players8 tehenek is harmatgyengék voltak a csontijaimnak(necro vagyok).Azért többereszámítottam de vhoogy nem jött össze.Talán majd nightmaren...Követtem az utasitásokat jó kis kari jött össe..Max SM és RS,más nem is kell...Fexik mindneki..Azért vannak ponok,ampon meg decepen,SR,Clay golem 1p...Kérdés:Az attract csdak szerintem gagyi?Jó nagy területre hat és a sok enemy közül eget onnan középrõl kiválaszt és õ kapja a z átkot igy 7-8-9-10X is el kell lõnöm a tömegbe h néhányan megkapják,de addigra a többirõl elmúlik....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zsirfecske
a lightning dmg (botban, sapiban, sc-ben stb) nem ad a light sorci pl. lightning (bolt)-jához semmit. vagy én néztem be nagyon?

ewuk
hali!
naj's puzzler nem only sorc level 11es telével ér valamit?
Norbi507
Ok, közben már megvan 😊
3.0-ás béta. Remélem jó lesz 😛

\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"

tigeroo
páholyon keresd
Norbi507
Nekem 1 nagy kérésem lenne: valaki rakjon be 1 Hero Editort! Elõre is thx
Én egyszerûen nem találtam <#idiota>

Norbi507
x))

zsirfecske
lightning 15k simán sebez közepes cuccokkal is, de persze ez average, tehát /2 és sok az immune. kell a -lightres cucc, csak az meg baromi drága. majd egyszer összejön a griffon stb és akkor jó lesz 😊

Norbi507
Ja én csak lighningos sorciktól hallottam hogy 12k-t sebez ezzel meg azzal 😄

Krezga
Nekem mostanában a lightning tetszik nagyon😊
Rage47
magic find