-
Delac #23533 Öcsédet lehúzták (már bocs a hasonlatért), mint szart a budin. Ezt a kafé szöveget, hogy operátor. :D
TE nyílván tisztában vagy vele, meg gondolom, aki egy picurkát is jártas a dolgokban, hogy az ilyen accountokhoz a rendszer üzemeltetője soha a büdös életben nem fogja rajtad számon kérni a password-t.
DE erről egy másik story jut eszembe:
Még anno történt, hogy haversrác nagyban tolja az ipart d2jsp account is befigyel, mf-l, tápol, runozik minden, nagyon akarta, csinálta iparosan a dolgokat, elvégre a nap végén le kell tenni a virtuális asztalra valamit. Közbe folyamatosan skype-n kontaktba voltunk. Mondja: elad HR-t, meg is lett az illető bejött játékba, majd arra szólította fel havert, hogy révén d2jsp íratlan törvény alapján az ad először árut, akinek kevesebb postja van. Ez alapján haver adja elsőnek a runát, majd pedig megkapja a vásárlótól az FG-t. Trade ablak be, átadja. Eztán a vásárló közölte vele, hogy nem fog fizetni, dugja fel magának, amije maradt. Haver plafonon egyből, egésznapi melót egy ilyen tróger lehúzza, szóval érthető okok. El kezdte fenyegetni, hogy le van a trade korrektül fényképezve a jsp-n írt szabályoknak megfelelően. Persze egy ilyen kirohanást nem vesz magára rutinosabb scammer. haver pedig csak továbbra is mondta, hogy adminnak szólt, ne aggódjon FG-je be lesz fagyasztva. Persze a valóságban admin a fasorban se volt, csupán próbálta menteni a menthetőt. Scammer barátunk eközben átmenekítette ismerőséhez a meglévő, ámbár igencsak kevés FG vagyonát. A játék ahol a HR gazdát cserélt megmaradt nagyban ment a szájkarate. ÉN pedig beléptem. ÉS el kezdtem neki adagolni. (nyilván angolul, most csak a lényeget írom természetesen magyarul):
ÉN -Hallom mitörtént.-
-Szerinted én miért vagyok itt?-
Scammer - hát azért ami tettem? -
ÉN - bezony, és be lesz zárva jsp accod meg elintézem, hogy az átmenekített pénzed is törlődjön, hacsak ezt az egészet vissza nem csinálod. -
Gyerek úgy beszart, hogy ott helyben rögtön szólt haverjának, aki behozott egy Forti-t. Nem volt gagyi egy teljesen használható darabnak látszott. Megmutatta nyílván, hogy szerintem - mint "adminnak" - megfelelő értékben fog-e azzal kompenzálni haveromnak. Bólintottam, ez megteszi. Odaadta havernak, majd megkérdezte tőlem, hogy akkor ugye nem fogom bezárni accát meg egyebek? Persze mondtam, azzal hogy visszaadott értéket, el van intézve, és ezzel el is viharzott. Én majd összeraktam mindenem a röhögéstől, haver csak bosszankodott....... no comment.