Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://silkiehun.atw.hu/
ugye az MFnek még mindíg van értelme, és nem szüntették meg valami peccsben?
Megnéztem a hero editort poénból felpakoltam a raise sekletont level 92re..3 ütés volt Diablo xD
Jó kis játék,kár h annak idején kihagytam...Lehet ujrakezden NM ben a jobb cuccokért is.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Különben hogy ha kijátszom a Normalt, és továbblépek Nightmarera, akkor a szintem marad, csak mindent újból kell kezdeni?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Egyenként meg nem tudom õket elcsalogatni, nem jönnek. Most gambleztem egy gyûrût, 26% Fire Resist, picit erõsödök most, pénzt szerzek, aztán újra megpróbálom...
Meg a 10%(6%+4%) life stole per hit is besegített nekem 😊
GTheo: itt egy tablazat, hogy hanyas szinten hol erdemes lenni:
http://strategy.diabloii.net/news.php?id=512
Ha ez alapjan mesz, akkor mindig pont olyan eros leszel, hogy jol haladj. Mondjuk 25osen nem tudom hol kellene tartani, innen meg ez le van tiltva.
nem kelett volna megölnöd baalt...
kb. lvl40-45 után kelett volna nightmare menned...
én akkor mentem át, act 5-re kb. léptem 10 szintet
és nemsok gond volt velük...
#22889: Harcolok kb 20 másodpercet és végem lesz 😄
Full Rejut majd dobálnak hellen, de amit te csináltál 3at összepréselsz az is jó.
Full Revenuation Potiont honnan lehet szerezni??? Mert eddig csak úgy tudtam hogy ha volt 3 Revenuationom, és egybetettem.
mínuszról indulnak majd a resistjeid :|
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
nagyobb tét, nagyobb kincsek, nagyobb szörnyik, nagyobb xp, nagyobb karakterszint, tarara tarara....
Ha kipörgetem a játékot normalon, akkor jön a Hell fokozat ugye? Az miben más pontosan? Csak az ellenfelek erõsebbek, vagy mi is erõsebb fegyvereket kapunk, vehetünk ?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
meg régjáccotam már a diablo 2-vel
de a multkor böngésztem és találtam hozzá 1
ujabb modot(median2008)és ahoz h feltudjam tenni
upgradelni kell a diablo de énvagynemtom upg. vagy
nincs hozzá crackem!segithetne valaki
elõreis THX!!<#help>#help>
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Meg is öltem Durielt 😛
az egyik questnél megmutatja az igazi tal rasha tomb "jelét" (ami a bejáratánál lesz)
How much can you take,before you snap?
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
How much can you take,before you snap?
Ezzel majd multiban is tudom a karim "fejlesztgetni"?
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"