Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi507
Hát azért van az is, meg lighning is van 😊

\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"

Nekem építõ jellegû kérdésem van felétek. Bneten érdemes fire sorc-ot készíteni? A fire mastery + sebzése van olyan értékes minta cold mastery - resistje? Tapasztalatból tudom, hogy cold sorcival jól lehet haladni, de mi a helyzet a fire sorcival? Igazából olyat nem is látok bneten. Köszi elõre is!
szucsy89
spawned csak a demot? pedig valami multit magyaráz na mind1😄
Ha jól emlékszem akkor a spawned csak a demot teszi fel az install diablo teszi fel a full-t.MF= magic find

http://silkiehun.atw.hu/

szucsy89
sry a hülye kérdésért de mi az az mf?😄
shaba23
bneten lvl1es karival ha haladni akarok, akkor csapatba érdemes menni igaz? már nem igazán emlékszem, mi merre hány méter 😊 Indítottam egy sorcit, anno ezzel játszottam...ha elég kitartó vagyok vele, akkor MF-nek szánom és majd az élvezet kedvéért csinálok egy druidát, mivel az az egyetlen karakter amivel régen nem játszottam😊
ugye az MFnek még mindíg van értelme, és nem szüntették meg valami peccsben?
berlinboy6329
Na ujrakezdtem és bõven megérte..Ahol eddig szenvedtem most csak végiggázolok..Nem is tudom mikor haltam meg utoljára(Najó players8ban nem tudtam Durielt runolni mert mindig visszatöltõdött az élete....)Mephisto sima ügy volt,épp most végeztem vele.Act 3ban találtam egy jó kis botot,egy set itemet 25-76+cold damagedzsel szép rózsaszin volt..Most meg vettem botot 64Kért,+1 necromancer skills.

Megnéztem a hero editort poénból felpakoltam a raise sekletont level 92re..3 ütés volt Diablo xD

Jó kis játék,kár h annak idején kihagytam...Lehet ujrakezden NM ben a jobb cuccokért is.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

szucsy89
hali, bocs hogy ide írom de a dio1 telepítésénél miben külömbözik az install diablo meg az install spawned diablo? thx
Ha singleplayerben kezdted, javaslom a hero editort. Leszeded a skillpontjaid es ujraosztod.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

GTheo
Ugyanígy vagyok, Chaos Sanctuaryban az elsõ Sealbõl jövõ szörnyek egybõl kinyírnak :\

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

berlinboy6329
Én mrá Diablonál járok de asszem ujrakezdem mert ez igy nem megy..Szarul osztottam el a skillpontokat..Csontinecrot akartam de jtott mindenre mert mindent ki akartam próbálni...Choas sanctuaryban vagyok,és bedarálnak mint a huzat...Rengetegen is vannak,mer erõsek is..A csontijaim meg hullanak.Újrakezdem,meglátjuk mi lesz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Krezga
Jaja, marad a szinted, csak a szörnyek erõsödnek, meg a cuccok, jah és a resisted megy lejjebb.
GTheo
Miért késõbb hogy lesz?

Különben hogy ha kijátszom a Normalt, és továbblépek Nightmarera, akkor a szintem marad, csak mindent újból kell kezdeni?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Normálon még igen.
GTheo
Ha a fegyverem 4% life steales, az egyik gyûrûm 6%-os és a másik 4%-os, akkor 14% life steal per hit-em van ?! 😄

GTheo
Izual nem izzasztott meg, úgy öltem meg hogy talán ha 3 életet kellett betöltenem, Hephastot még simábban nyírtam ki. A Venom Lordokkal van bajom, õk tûzzel támadnak, és simán kinyírnak az elsõ Sealnél azonnal :\
Egyenként meg nem tudom õket elcsalogatni, nem jönnek. Most gambleztem egy gyûrût, 26% Fire Resist, picit erõsödök most, pénzt szerzek, aztán újra megpróbálom...

envoka
Diablo nagyobb falat lesz... ha már izual is ennyire megizzasztott.

http://sacred2.hu/

Krezga
Mondtam hogy csak agyon kell csapni😄
GTheo
Most nem nagyon voltak ott Izuel demonjai, csak egy pár volt, õket egyenként megöltem.(akiket tüzet "okádanak", a tûz vmiért eléggé leviszi az életemet). Izuelt egyedül találtam, cold damage-s a fegyverem és fagyasztó aurám volt, egybõl lefagyott, én meg ütöttem ameddig kellett 😄
Meg a 10%(6%+4%) life stole per hit is besegített nekem 😊

GTheo
92% azt Act 4, szóval itt kell játszanom...

De hat o normalon van 😊

GTheo: itt egy tablazat, hogy hanyas szinten hol erdemes lenni:
http://strategy.diabloii.net/news.php?id=512

Ha ez alapjan mesz, akkor mindig pont olyan eros leszel, hogy jol haladj. Mondjuk 25osen nem tudom hol kellene tartani, innen meg ez le van tiltva.

tigeroo
most baalrunoznod kellene.
nem kelett volna megölnöd baalt...

kb. lvl40-45 után kelett volna nightmare menned...
én akkor mentem át, act 5-re kb. léptem 10 szintet

és nemsok gond volt velük...
GTheo
25ös, Páncélzatból a lehetõ legjobb van, egy Magic Socketed War Scepterem van, szóval a szinthez képest szerintem elég jó vagyok.

#22889: Harcolok kb 20 másodpercet és végem lesz 😄

Krezga
Menj oda aszt' csapd agyon😊
Full Rejut majd dobálnak hellen, de amit te csináltál 3at összepréselsz az is jó.
tigeroo
ájájájájj le

hanyas szintû vagy?
GTheo
Van vmi javaslatotok hogy nyírjam ki ezt az Izuelt? Kb 15-20 embere veszi körül, és mind gyorsak, ha elfutok akkor utolérnek..., ha meg leállok bunyózni, akkor hamar kiütnek :\
Full Revenuation Potiont honnan lehet szerezni??? Mert eddig csak úgy tudtam hogy ha volt 3 Revenuationom, és egybetettem.

GTheo
Hát ahogy most megláttam ezt az Izuelt, egy pár ember körbevette, sok idõ lesz kinyírni mindenkit ott :S😄

miilann
normal után elõször a nightmare és csak aztán a hell
mínuszról indulnak majd a resistjeid :|

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

tigeroo
nagyobb fokozatra kapcsolsz.

nagyobb tét, nagyobb kincsek, nagyobb szörnyik, nagyobb xp, nagyobb karakterszint, tarara tarara....
GTheo
Köszi szépen, megvan 😊
Ha kipörgetem a játékot normalon, akkor jön a Hell fokozat ugye? Az miben más pontosan? Csak az ellenfelek erõsebbek, vagy mi is erõsebb fegyvereket kapunk, vehetünk ?

Mikor megolted Mephistot, a terem kozepebe a molon be kell setalni a piros portalba.

GTheo
Megcsináltam az Act 3-ben a küldetéseket, kinyírtam Mephistot, de a 4dik küldetést még mindig nem kaptam meg :\ Mit tegyek?

tigeroo
letöröltem 😄

nincs hely a gépemen ehh :d
Villan egyet és furcsa hangot is hallat.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hellotok nem vagyok 1 nagy gép meg játék örül
meg régjáccotam már a diablo 2-vel
de a multkor böngésztem és találtam hozzá 1
ujabb modot(median2008)és ahoz h feltudjam tenni
upgradelni kell a diablo de énvagynemtom upg. vagy
nincs hozzá crackem!segithetne valaki
elõreis THX!!<#help>
az kb 2 nap😄
honnan lehet látni ha bejön a deadly és a critical strike?

Norbi507
Hm szeretem a reseteket 😄, jó lesz már végre az a D3 😄

Gunner
na hogy állsz? kell a help v sem? 😄

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
ha meglenne se tudnál a legtöbb emberrel játszani, mert kiröhögnek h non-ladderes vagy 😄 (értsd: jún 17én ladder reset volt 😛)

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Norbi507
Hát én nem akarom pl megint felvinni lv 76ra a sorcit^^

GTheo
Oks, köszi, megvan már 😊
Meg is öltem Durielt 😛

tigeroo
Q betüt nyomd meg...
az egyik questnél megmutatja az igazi tal rasha tomb "jelét" (ami a bejáratánál lesz)
GTheo
Srácok légyszi segítsetek egy picit, Act II-ben vagyok és meg kell találnom az igazi Tal Rasha's Tomb-ot... Hogy fogok rájönni hogy azaz ?

csinálj egy másik karaktert (mule)

How much can you take,before you snap?

Hát hogy több cucc lehessen nálam azért kellene mod

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

bneten semmilyen modot és hero editorral készített karaktert nem lehet használni. miért is akarjátok használni?

How much can you take,before you snap?

shaba23
bneten nem
Norbi507
Hero Editor-t valaki ismeri? Mert kéne nekem 1 letöltõ link hozzá😛
Ezzel majd multiban is tudom a karim "fejlesztgetni"?

shaba23
ohh...máris lvl4 vagyok!😊