dexkill#23478
A Baal-runos kérdést faze és a Te kommented tisztázta, köszi szépen:)
Craftelés: Arreat Summitról idézve:
Note: Since the qlvl of amulets is 1 the term int(qlvl/2) is always 0, so the affix level is effectively determined by ilvl, so affix level = ilvl = int(.5 * clvl) + int(.5 * ilvl).
Szóval az amulettek ilvl-je számít, azaz az az érték, amilyen szörnyből kipottyan. Tehát hell CS-ből származó amulettekből célszerű craftelni, minél nagyobb karival.
Teszem hozzá, hogy én eddig csak a legnagyobb qlvl képességgel rendelkező amukat gyűjtöttem, mert azt hittem számít...:D (Vampire, lamprey, ect...).
A ringeknék hogy van?:O Ott is, mint az amuknál qlvl=0, és csak az ilvl számít, függetlenül a ring képességének szintjétől? (Vagyis, ha alvl85-ön hullik egy rlvl 9-es kis crap ring, akkor abból érdemes craftelni?)
Bár arreat summit csak az amukat emelte ki...
Én meg izzadok egy 10x full caster amu pack összegyűjtésén, bízva abban, hogy majd egyben jó magas rúnát kapok érte, és csak a 4 legnagyobb qlvl képességű amut teszem bele, erre nem is számít...:D Kár...
De b@szki... most jövök rá! Szóval amikor egy tárgy generálódik, akkor az ilvl annyi lesz, mint a szörny szintje, amiből kihullott. A képesség qlvl-je pedig maximum annyi, mint az ilvl...? Vagyis, amit fent írtam, hogy elég ha az amu hell CS-ben hullik (lényegtelen mit tud), alkalmas craftelésre...