dexkill#23436
Köszönöm szépen a tartalmas választ!:)
A DS&CS dolgot én is láttam Arreat Summiton, csak azt nem tudtam, hogy összeadódnak-e a fegyverek DS értékei.
Viszont ami megtetszett! Ez úgy nem jött le, hogy a 75% block-nak nem csak előnyei vannak, hanem hatalmas hátránya is!:O Pedig singleben volt egy pajzs+1H berserkerem. Teszem hozzá, hogy az a csóró felszereléséből adódóan mindössze 2300 élettel rendelkezett, ennek ellenére simán végigjátszottam vele Hell-t is. Igaz a minionokat és Baal-t csak pl4-en tudtam kinyírni...;)
Az IK set-el én is az fhr-re tenném a hangsúlyt, valamint a nagy life-ra!:) Life potit és full rejuvot meg lehet inni bőségesen:)
Teszem hozzá, hogy én a tömegpusztítást úgy oldanám meg, hogy beugrok a tömegbe, tolok 1-2 warcry-t és onnantól kezdve van kb. 2,5-3 sec-em hentelni. Ha meg lemegy a life/mana, akkor pörgök egyet ww-vel, és máris maxon vagyok.
Csak az ias problematika nem hagy nyugodni:) Nem mindegy, hogy a helmbe 30 ias-t, vagy 2 pametistet teszek (nagy ED jwl-t feleslegesnek érzem, meg 80 life az mégis 80 life:D).