Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán valami ilyenre jó hogy:
9 standard of heroes + uniq charm = reroll
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Legalább nem 3 spec tulajdonságú rare tárgyat kapott.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
http://sacred2.hu/
Egyszer találtam csak meg Tristam tp-nél.
amúgy 90 nap valszeg, vagy contact support
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
akkor leírom:UNHANDLED EXCEPTION:ACCESS_VIOLATION(c0000005)
lenne egy kis problémám.megszereztem a lod-ot is és feltettem a magyarosítást.lecrackoltam elõtte és elindítottam.azonban amikor rákattintok az új játék menüpontra lefagy a játék és amikor az asztalon találom magam kiír valamilyen kis üzenetet egy ablakban és kilép.mit csináljak hogy jó legyen?
Swedish people are albino monkeys
How much can you take,before you snap?
/players x
ha jól írtad be, a balfelsõ sarokba kiírja "players set to x"
http://sacred2.hu/
Az operációs rendszeren is túl...
Szóval ha valaki leírná anni rune-árát, azt nagyon megköszönném 😛
Anni 18 / 18 / 5-10 | 40+ Forum Gold
ha ezeket próbálják adni akkor fogadd el
Anni 19 / 19 / 5-10 | 70+ Forum Gold
Anni 20 / 16-19 / 5-9 | 65+ Forum Gold
Anni 20 / 18 / 10 | 220+ Forum Gold
Anni 20 / 19 / 10 | 300+ Forum Gold
Anni 20 / 20 / 5-9 | 350-500 Forum Gold
Anni Perfect 20 / 20 / 10 | 1500-1600 Forum Gold
ha ezeket, akkor nyertél is rajta 😊
Anni Unid | 30-35 Forum Gold
Anni Random | 10+ Forum Gold
Anni 17 / 17 / 5-10 | 25+ Forum Gold
ezekkel meg vmennyit vesztesz
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ebbe még belefér? 😊
de biztos lehetsz benne,hogy senki nem ad érte ennyit
90-100 fg
3-4 zod
4 socket + 45 res + enchanced def (de sajnos így is csak 30 defense és 40% block). azért beletettem egy spirit-et másodikra 34% fcr lett 97 manával. fire kivételével +80 res 😊
szerinetek mit ér? vagy a low def miatt kár a szóért?
Nem lesz itt gond, mint ahogy eddig sem volt 😉
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Húzós...Sok idõ volt ez is meg minden....Nem is inkább a Hadseregre megyek,hanem kb 4-5 csontiharcos meg 3-4 másgus egy vérgólemmel szedjen szét mindnkit....Most nyomulnék a Hellforgehoz..Az hol van?Körbejártam az outer steppest meg a plaisn of despairt de sehol nem találtam lépcsõt tovább...kellett volna?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ne haragudj, hogy nem intéztem a váltást, egy komoly üzenetre a sgmodoknak sosem volt idõm és energiám :\
jó munkát, majd néha még benézek!
az elsõ 5 skillpontot a raise skeletonra rakod. aztán raksz egyet az amplify-re meg a skeleton masteryre, innentõl a többi szintén raise skeleton. mielõtt elérsz andarielhez veszel egy +2 raise skeletonos botot vagy valami hasonlot. andarielt 4-5 csontival simán le lehet ütni.
act 2ben ugyanez a felallas, 4-5 pont a raise skeletonra, egy a masteryre. itt az amplify helyen raksz egyet a teethre, meg egyet a corpse explosionre, ez jol fog jönni maggot lairben meg sanctuaryban is.
duriel elõtt még tegyél egy pontot a clay golemre, ha ügyes vagy itt mar lesz 6-7 csontid azokkal ki lehet vegezni durielt, ha nem hát akkor visszamesz es csinalsz új sereget, és megint visszamész és megint.
innnetõl felfelé nem nagy ördöngõsség, fejlesztgeted a raise skeletont, de már rakhatsz gyakrabban a masteryre is. Egyet a golem masteryre mindenképp rakj, meg diablo elõtt a summon resistre. Act5nél rakhatsz már a revivere is, érdemes csak erõs szörnyeket feltámasztani. Baal valszeg rohadt nehez lesz de ez van, a normal szint nehez summon necronak.Nightmaren kimaxolod a raise skeletont, meg raksz egyet a decrepfyre és nagyjából ennyi a lényeg. A vége felé ki lesz maxolva a skeleton mastery is, itt aztán elkezdhetsz gyúrni a gólemre, vagy a revive-re de csinálhatsz egykét skeleton mage-t is.
ebbõl a sok rizsából annyi a lényeg hogy a raise skeletonnal kell kezdeni nem a masteryvel