• Delac
    Nem véletlenül került Sacred Armorba. Még anno vagy 2 éve esett egy Baalrunban, és ott akkor félreraktam azzal a célzattal, hogy ez biza ritka.

Mondjuk ez nem ok enigmát kirakni bele, vagy mégis?
    Amikor ez a kari készült (na az nem ma volt, hanem vagy 2 ladder resettel odébb), akkor épp azon ment az agyalás, hogy milyen módszerrel lehetne még plusz sebzést kicsiholni. Volt egy 19-s Pride-m csicskán. 20/20/6 sajátkezüleg talált Anni!!, tényleg minden földi jó, amit csak el lehet képzelni. És igen a kezében 2 Grief:
    AZ egyik 15 ed +395-s, a másik pedig csak szimplán +399. :P

Így történt, hogy az attrib. pontokkal voltam kénytelen szórakozni egy picit. Hiszen melee fegyverek zömének 100 str 100+ ed-t jelent a sebzés kalkulációban. Persze ez ingoványos talaj, főleg a Mephi-hez vezető úton (stygian dolls rulez), de 4000 életet luxusnak találtam. Hammer palák sorcik vígan elvannak a 2000+2500 élettel CTA-val, gondoltam én is meg tudom oldani. A korábbi ~250 str, ~ 450 vita arányát igyaztán megfordítottam. Az a plusz 200-300 ED pedig mint egy falat kenyér úgy oltotta volna a sebzés iránt oly fanatikusan áhítozó étvágyamat. Menetközben az Enigmát el kellett tőle vennem, szóval pont kapóra jött, hogy még régebben félrettem ezt a páncélt.
    Alapból sup +7ed 3 soc 643 def. Aki ettől nem pisálja össze magát az semmitől. Már csak a runák kellettek hozzá, amit viszont non-ladderben bagóért adják mostanság.

U.I azóta sajnos pénz hiány miatt pride és anni elúszott, és csak azért raktam össze neki ezt az enigmát, hogy legyenm rajta valami. De azt hiszem kijelenthetem, hogy ez a karakter a régi felállásban egy igazi bunka paraszt lett volna. Hero editorban ugye ki lett előzőleg tesztelve, és tényleg gyakorlatilag bármit szétütött egy pörgéssel. Aminek kettő kellett az már valami kemény figura volt. Lister the Tormeneted és a bagázsa is olyan szépen álomba szenderült a második ww fordulóra, hogy öröm volt nézni. Az egyetlen létező nemezise, az Iron Maiden (nem a zenekar :P) csúfúl lekorlátozta a bejárható területek számát. Diablo konkrétan felejtős. Néha a Baal felé vezető úton is akad belőlük + Throne-ban is, de azt még a Berserk-l hamar meg lehetet oldani, de csak óriási odafigyeléssel. Nem egyszer volt, hogy wave kettő feléleszti őket, ha nem voltak rendesen eltakarítva (értsd: közel voltak) és richtig az volt az első dolguk, hogy im-t a nyakamba rakják; meg anyád. Na de mindegy, sztorizás OFF