Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/players 8 úgy emlékszem ezt kell beírni
How much can you take,before you snap?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
exiliana: nem lehet, ez az értelme laddernek
How much can you take,before you snap?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
ez olyan mintha kihívnán magam egy sakkmeccsre
én csak nyerhetek...
http://thenamelessphoto.com/
azt írja, hogy "You don't have permission to access...". regelni kéne?
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
berliN!
én simán adtam volna godmodet félperc alatt.
lvl55nek kellene legyek ehhez..De ám csak 26os vagyok.....Most vagyok az uccsó Actnákll végül sikerült lenyomni Mephit..annyit bénááztam a god modeokkal kari szerkesztõkkel mig nem hagytam õket a p!csábv és végül annyi szörnyet tett be mivel simán elbántam..Na azért nem olyan simán de könnyn ment..Elõször jött pá council member a fullos sereg lenyomta õket,aztám C.M.-es unique szörny aki bugos lett és nem támadt...Egy sima vérgólemmel meg amplifyjal intéztem el a szörnyeke,Mephi meg kapott iron maiden amplify helyett...Most azon gondlkozok hogy tápolódni kellene mert uccsó Act méég nehezebb lesz mint Mephi..hogy lehetne hatásosan a legkevesebb idõ alatt a legtöbbet táplódni?
corpse explosiont pedig elõszeretettel és sûrûn használ nightmare-tól
Ilyen egy jó summon necro:
20 raise skeleton
20 skeleton mastery
1 clay golem
1 golem mastery
5 revive
1 apmplify
1 decrepfy
1 lower resist
1-5 skeleton mage
eztuán attól függõen hogy mit akarsz, erõsítheted a gólemet, a mágusokat vagy a reviveokat, az már rajtad áll
Elõször a raise skeletont kell kimaxolni, nem a skeleton masteryt ezért halnak meg mephistonál. mondjuk minden 4-ik raise skeleton után nyomhatsz egy skeleton masteryt. Normal annyiból áll, hogy csinálsz néhány csontit, meg egy gólemet, mész-mész aztán ha jön valaki rényomsz egy amplify-t és várod amíg leütik. De fontos hogy a raise skeletonra gyúrj ne a skeleton masteryre, mert attól nem erõsödnek annyira.
MEphistonál nem szabad gondban lenned, õ a legkönnyebb, Diablo, Baal lehet problémás normalon.
Nightaren áttérsz a decrepfyre, mert itt jó esetben már van egykét +skilles cuccod is, csinálsz egykét revivot, meg egykét skeleton mage-t csak a látszat kedvéért. decrep+clay golem comboval nem lesz gond egyik actboss sem, most jövök nightmare diablotól, csak a mágusaim hullottak el de hát azok úgyis csak dísznek vannak.
De én megoldottem😄 fgeltettem az 1.10-es patchet majd az 1.10 es honositast ami még ingyenes, aztan ment a 1.12 patch és minden magyar 😛
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
értelme annyi h van egy verseny h minél elöbb elérd a lvl 99et. mondjuk én nem azért játszom ladderen, hanem mert mindenki más is ott nyomja, és van élénk trade 😊
Hamachit azért találták ki h ha a játékban nincs direct ip over net, csak lan, akkor átveri játékot és mintha lan-on keresztül játszanál a neten. De itt van direct ip. Szóval ne tegyél fel olyan kérdést, amire itt úgyse kapsz választ
miért nem jó a non ladder? vagy miben tér el a laddertõl?😄 bocs ha kretén kérdés, de csak most fogalmazódott meg bennem. 😄
de akkor nagyon figyelj hogy mit irok ide,és hogyan csináld!
van msn-ed amugy?ott leirnám mert ott könnyebb.
Te most singleplayban nyomdod?