• Delac
    Basszus, kéne tanács.
    Anno vettem egy nataly weaopn um-rt Ladder elején. Assa soha nem készült el teljesen, most viszont kellett a pénz belőle. Ezért amint láttam egy játékot, ahol venni akarták bevittem. Ajánlott érte amn sol thul lum etc-t. Kérdtem, viccel-e? Mert bár fogalmam sincs a jelenlegi áráról, azért azzal tisztában vagyok hogy a Nataly set kulcs eleme, és mint olyan legritkább része, révén hogy lvl 85-s. Pul-um között ha element volna reppestem volna örömtöl. Viszont a furcsáló válaszomra ajánlatát megtoldotta egy ist-l. Sajnos hosszú évek tapasztalatával fapofát vágtam hozzá és egy -Talán- flegma begépelésével nyugtáztam a dolgot. Csere megtörtént minden rendben zajlott. A végén viszont megkérdezte, hogy ez ugy kb fair volt-e? Mert ő még nálam is tájékozatlanabb volt árak tekintetében. Mondtam igen, és elköszöntünk. Ő kilépett, engem meg itt pitiszkál a lelkiismeretem, hogy átbasztam valakit. Account nevét felvettem, hogy ha esetleg visszajárót odaadom. De most tényleg, ekkora tróger vagyok/legyek és legyintsek egyett és felejtsem el? Szóval építő kritika jöhetne.