• Delac
    Nah látom nem nagyon ment érdemi válasz a postodra, pontosabban nagyon nem. Illetve utána jártál. Szóval Famine vs Grief

HA más nem, akkor csak azért is több figyelmet érdemel a Grief mert Ladder only, ez igen komoly fegyvertény. Ráadásúl csak kard és baltába mehet, ( ez mekkora szívás )A plusz damokat helyesen az alapértékhez kell adni, ami sokaknak viszont nem szokott összeállni, hogy azt fixen hozzá vágja a min-max sebzéshez. Na mármost még annyit ehhez, hogy leginkább a Phase baldebe rakják ( hell crystal sword), ami alapvetően nem kopik, cserébe kicsit üt de baromi gyorsan. 31-35 ig asszem. Rövid áttekintés után egészen világos lesz miről karattyolok. A végösszegnél az eltérés ugyanis négy sebzés érték lesz így hírtelen felindulásból. = Folyamatosan annyikat fogsz ütni, nem lesz ingadozás, mint pl bármilyik más fegyvernél!!!

Ami még vicc kategória pedig az, hogy az egyetlen High Rune ami kell hozzá nem más mint a Lo. EZ kérem a világ legnagyobb cinkje. A fizikai sebzős karakterek mekkája a Deadly Strike. Duplázza a mindenkori fix sebzést. Igaz a fél Bnet a Crushing blowtól van elájulva, de nem baj, kell azis bár bossokon kivűl én nem sok hasznát látom.
    Veszel egy barbárt annak raksz két ilyet a kezébe és máris 40%-ról indulsz amellett, hogy gyakorlatilag mindent szétüt hellen is. Tapasztalatból mondom, tavay egész nyáron azon szerencsétlenkedtem, hogy vajon van igazából annál jobb beállítás létezik-e. Tévedések elkerülése végett Hero editorban ofc. Volt ott minden perf eth Death cleaver, sima Death rw, BotD mindenféle felállásban. Hiába csűrtem csavartam a dolgot egyszerűen "bárhogy raktam össze tank lett belőle"

A Famine egyetlen előnye, hogy teret enged a war hammer/battle hammer/legendary mallet vonalon konkrétan, ami nálam egy fajta csodaként van nyílvántartva. De ez már egy másik történet.