• HammeRed
    Nem értem miért kell a blizz sorcon elbizonytalankodni mikor ha nem jön be a kari akkor krea egy új és 2 nap alatt megvan a megfelelő szint.Egyébként én blizzes sorcal act1-act5 ben is minden helyszínt meg tudtam csinálni cold immunisok ide vagy oda.Általában így nézett ki egy run -->tower,tristam,andariel,summoner,travi,mefi,shenk,pindle,mikor nem célirányosan mentem pl kulcsokért akkor lementem baal-hez is vagy be a cs-be.Az igaz hogy CS-t utáltam a legjobban de azt se a cold immunisok miatt hanem mert a csicska nagyon sokszor lecsapta saját magát az im miatt.Nai-s armor,shako,ocu,mf resistes gloves,natalya csuka,+2 skilles resistes amu,2 db resistes,mf-es ring,all res sc-k ezekkel a cuccokkal megvolt a maxos lightning,poison resist és minden resistem +60 körüli volt.A segédre duri kabátot,eth insight-ot,tal maskot tettem.A soulokat act5-ben is bírtam a max lightning resist miatt ha amplify-t ragasztottak rám akkor fel a city-be és leszedtem.
    Én úgy tervezem hogy az elején mikor nem lesznek még fullos cuccaim addig csak óvatosabban runolgatok majd mikor már ütősebb lesz a kari akkor lehet a számomra régi bevált módszer szerint.
    Az biztos hogy jó cuccokban az ember bátrabban és könnyebben megy de majd meglesznek azok is szép sorjában.Nekem az a véleményem hogy az első sorci kari mellett idővel több karit is kell indítani mert lesz olyan várva várt item amit a büdös életbe nem fogja dobni a sorcnak már csak azért se alapon...Mf ide vagy oda én hammer palával aminek annyi mf-je volt amit a shako,enigma a adott találtam szép cuccokat,runákat.Bocs a regényért számomra holnap du kezdődik minden előlről és m ajd akkor kiderül minden :D.Aki előbb kezdi annak sok sikert