• Taszi
    Azert ez a Dupe dolog nem igazan elfoigadhato, 2 honapja volt egy dupe laz, es es mindenki masolt ezerel, Windforcek tomkelege, bar egy hetre la blizzard bacsi nekialt felkutatni es nagy szazalekban torolte a dupeket, de van akinek megmaradt, es nem azert eros, mert o anyit jatszott.

Egy embert lattam aki sojokat adot egy Eagle-ert, es miutan megvette mondtak neki hogy dupe. Jatszott vele egy hetig, es a lelkiismeret furdalas felemesztette... szemem lattara dobta el es leptunk ki a gamebol...
    Hunor az illeto, es meg a maphacket sem lattam nala futni...

En ugyan megtartottam a Kapott SoJokat amik dupebol szarmaznak, de en lezartam a diablo korszakot... Inkabb fizetek a gameert, de nem akarok igereteket hallani, hogy jon az 1.10 (miota is emlegetik??? na szal Blizzard). Ha bajom van akkor orulok ha meghalgatnak a GM-ek, es segitenek, erdemes megnezni egy Supportalt MMORPG-t (www.mmorpg.net AO, DAoC) ahol a csalasokat a minimumra csokentik, es naponta elerheted a jatek keszitoit...

Sajnalom a Diablo karaktereimet, a 8 accountnyi cuccomat, de 3 honap feledesebe merulnek...
    Unalmas Mephi runok, Cow Levelek eg veletek.

Not fun anymore...