• Delac
    Üdv, nekem volt egy egész korrekt bowamazonom. Általában amit tudni kell erről karakterről, hogy nem tartozik a legerősebbek közé. Az hogy cucc függő nem újdonság, hisz minden kari az, bár najó vannak kurva drága karakterek, meg egy két build ami piri pénzből kijön.

Skillek:
    Critical Strike-t maxolni ez alap 20 pont; Támadáshoz én Multi Arrow-t ajánlom 20 pont, plusz a Magic Arrow-t 20 pont erre is.
    Ha nem nagyon akar találni a karakter akkor az alatta lévő penetrating-re is lehet pár pontot adni; talán nem hülyeség befekteteni Piercingre alatta még eggyel. pár pont ahogy tetszik.
    A dodge, evade, avoid, tripla kombó fog életben tartani ha 50% körüli értékre be tudod őket állítani akkor szuper.

(remélem sikerül értelmezni, betyár rég dióztam már a skill nevek lehet nem így vannak pontosan, ha minden jól megy rájuk ismersz.)

Merc-nek Nightmare fokozat act 2 offensive-t vigyél, emlékeim szerint ez adja a Might aurát.

Egyelőre ennyi, ha van további kérdés, írd meg és válaszolok.

Segít, amikor kérdezel, ha van rá mód picit részletezni, hogy mire akarod használni a karaktert, single playerben vagy Battleneten játszol pl. Furcsán hangzik de rohadt nehéz egy olyankérdésre normálisan válaszolni, hogy milyen Bowamazon Buildeket ismerünk.